Naj bo ta petkov večer vaš popoln večer!

V Stari elektrarni v Ljubljani, bo ta petek, 15.4., koncert Balladera ob izidu nove plošče “Perfect You”. Mi zagotovimo dve vstopnici! Vi pa morate deliti to novico na vašem Facebooku ali všečkati našo Facebook stran . Izmed vseh bomo izžrebali enega, ki bo prejel dve vstopnici za petkov koncert. Dominik Bagola (Balladero) pa bo še dvema izžrebancema podaril novi CD “Perfect You” s podpisom.

Singl Zlati časi
Izzid plošče je Balladero že pospremil tudi z videospotom za energično rokersko popevko Zlati časi, ki je že prisotna na slovenskih radijskih in TV lestvicah.

Predprodaja vstopnic za ljubljanski koncert:
Karte24.si
FB dogodek

Koncertni datumi v aprilu:
– 15.4., ob 20h, Stara elektrarna, Ljubljana – koncertna premiera
– 16.4., ob 20.30h, Salon uporabnih umetnosti, Maribor
– 23.4., ob 20h, Gledališče Park, Murska Sobota

_MG_8962

Foto: Saša Hess

Balladero se ob izzidu nove plošče Perfect You vrača na odre! Nove skladbe in izbrane skladbe iz prvenca Club Deuce bo z osveženo zasedbo prekaljenih domačih glasbenikov (Boštjan Gradišek – bobni, Jernej Kržič – bas kitara, Martin Lunder – električna kitara) predstavil na koncertni premieri, ki bo v petek, 15. aprila, v Stari elektrarni, v Ljubljani. Sledili pa bodo tudi koncertni datumi drugod po Sloveniji! Mednarodno aktivnega prekmurskega kantavtorja, ki je kot instrumentalist in pisec skladb dejaven že vrsto let (član kultne zasedbe Psycho-Path, sodeloval z Werefox, Nano Milčinski, Thomas March Collective in drugimi) ob dovršeni studijski produkciji tudi na nastopih v živo odlikuje unikaten, izdelan avtorski slog, ki prinaša polnokrvno mešanico klavirja, prodornega vokala in udarnih bendovskih aranžmajev. S pristnim, iskrenim in predanim odrskim nastopom, ki vseskozi ustvarja intenzivno, dinamično in skrbno premišljeno zvočno kuliso, se zna prepustiti navdihu trenutka, a obenem ne dopušča ravnodušnosti!

www.balladero.com