Foto invideo: Kaja Stankovič

Čeprav si včasih nočemo priznati, hočemo vedno izgledati dobro. Sploh ob posebnih priložnostih, kot je na primer hitro bližajoče se novo leto. Brez skrbi Goodlifovci, mi vas do popolnega videza vodimo korak za korakom.

img_6761

Glamurozen novoletni makeup

Drzen glamur

Čar novega leta in ostalih praznikov je, da se nam pri izražanju ni treba zadrževati. Takrat je namreč dovoljeno vse: bleščice, rdeča šminka, praznični nohtki in še in še. Sama sem si vstop v leto 2017 predstavljala nekako bolj glamurozno in drzno, čeprav ga bom preživela doma. Izživljam se pa še vedno lahko, kajne?

Ker sem s črno in bleščečo srebrno barvo močno poudarila oči, sem se pri ustnicah toliko bolj zadržala. Skoraj vedno namreč velja pravilo, da moramo pri izrazito naličenih očeh izgled uravnovesiti z bolj nevtralno šminko. To načelo sem upoštevala tudi tokrat, čeprav ga včasih, po občutku, ignoriram.

Oči

Preden sem se posvetila najbolj zabavnemu delu ličenja, sem si na veke nanesla podlago za senčila znamke Essence. Za oči sem uporabila paleto mat barv znamke Makeup Revolution, ki sem jo naročila s slovenske spletne strani ličila.si. Pri ličenju sem si pomagala z Bourjois korektorjem. Za svetlečo barvo pa sem izbrskala mojo enojno KIKO senčilo in za dodaten efekt čopič pred namakanjem v senčilo zmočila še s sprejem za fiksiranje ličil, kar je pripomoglo k dodatnemu bleščanju in kontrastu. Oči sem si nato obrobila s Catrice vodoodpornim črtalom za oči, saj nikoli ne vemo, ali nas bo novo leto prevzelo s čustvi ali pa bomo jokali od smeha. Delo na očeh sem dokončala z mojo najljubšo maskaro vseh časov, Catrice Luxury Lashes. 

img_6939

Potrebna oprema za ličenje oči

Obraz

Redko uporabljam puder, a tokrat sem uporabila Revlon ColorStay. Preden ga uporabim, nikoli ne pozabim na podlago prime and fine znamke Catrice. Pri konturi obraza sem se pozabavala s paleto kremnih odtenkov znamke Sleek. Lica sem po težki konturi uravnovesila s kremnim rdečilom za lica Manhattan.

img_6960

Ličila za obraz

Kot osvetljevalec za obraz sem uporabila odtenek na paleti znane youtuberke Carli Bybel znamke BH Cosmetics, ki jo toplo priporočam.

img_6978

Paleta Carli Bybel

Ustnice

Najmanj dela sem imela z ustnicami. Izbrala sem si namreč tekočo šminko, saj so veliko bolj obsojne kot običajne. Ob srkanju šampanjca in vseh prigrizkih to namreč potrebujemo. Tokrat sem posegla po znamki Milani in odtenku Sweetie.

img_6972

Milani tekoča šminka

Pripomočki

Vsi pripomočki, ki sem jih uporabila poleg samega makeupa, so znamke Morphe, na katero močno prisegam. Svoje lahko naročite na ameriški spletni strani, pazite pa na dodaten obračun na carini.

Očarajte

Izstopajte s svojim videzom in v novo leto vstopite še bolj samozavestne in nasmejane. Tule vam ponudim zelo natačen postopek, kako do novoletnega glamuroznega videza, kjer so poudarjene predvsem oči. Tam se pač sveti največ iskric. In naj jih v vaših očeh sije čim več tudi v letu 2017. Z makeupom ali brez!