Ja. Obstaja. Ne zaradi posebnih sestavin. Ampak v pravi družbi. Tako ameriški komik Chris Rock razloži drugemu velikemu komiku Jerryju Seinfeldu (v spodnjem videu, ob koncu vseh nasvetov različnih komikov). Vse je v družbi. Gurmansko kosilo z »ritositnežem« – če se lepše izrazim kot on – je grozno. Hot dog z zanimivo osebo pa je lahko imenitno kosilo. Vse je v družbi. In kakšno družbo smo imeli tokrat pri Goodlifeu? Za hot dog s tremi Michelinovimi zvezdicami. Kar poglobite se v zgodbe v četrtek z Delom, ko izide revija Goodlife.
Najbolje se je godilo Patriciji Maličev. Ona vedno naleti na najbolj kul ljudi. Spoznala je neukročenega holivudskega dečka, ki noče biti slaven. Shia LaBeauf je pač tako prikupno uporniški. Teja Roglič je imela močno športno družbo … tudi malo umetniško. Čeprav … pogovor je potekal o zateklih ušesih, deformiranih palcih in debelih prstih. Hmm. Pravi Duel.
Kje najdemo družbo in kako, je danes odvisno tudi od tehnologije, ki jo uporabljamo. O tem tudi pišemo. Od preoblačenja na cestah v zeleno, denarnic v oblaku in o tem, kdosploh.si. Nove tehnologije nas silijo k hitremu učenju. A Aleš Ernst vam bo povedal, da sebe spet najdete, če se boste upočasnili. Učite se počasi. Svojih gibov. Tako boste spet čutili. In takrat bo ta hot dog dobil še resnično 3D-dimenzijo. Kot jo ima tudi tokratna številka revije Goodlife. Nujno jo vzemite v roke, ker lahko nekatere skrite zgodbe odkrijete le z vašim telefonom ali tablico. Ja. Se učimo. Nove tehnologije. Ampak počasi. Z občutkom.