Naomi Watts v PORTRETU Patricije Maličev in Blaža Porente

Naomi ob vikendih pripravi pečenega piščanca z zelenjavo, pripomni, da je to nemara tisto britansko, kar je ostalo v njej. Sicer pa je prepričana, da je božji dar, da lahko pogosto potujejo v Avstralijo: »V Kaliforniji nikakor ne boste našli plaž, kot so tiste samo pet minut vožnje z avtom iz Sydneyja. In ko smo v Londonu, pri sorodnikih, otroka vedno hočeta v Muzej znanosti ali pa na angleško podeželje …« Sicer pa so vsi štirje mestne podgane, ki se po New Yorku prevažajo s kolesi, v šole in nazaj, v parke in nazaj.

Nadaljevanje članka v REVIJI GOODLIFE.

_____

screen-shot-2016-09-15-at-7-35-07-pm

Celotni PORTRET, ki ga je Patricija Maličev napisala po pogovoru s filmsko igralko Naomi Watts na beneškem filmskem festivalu, si preberite in poglejte vrhunsko ilustracijo Blaža Porente, ta četrtek v REVIJI GOODLIFE, ki izide kot priloga časnika DELO. 

 

_____

Kljub temu, da je njihovo najljubše prevozno sredstvo kolo, pa so si za najljubše bivališče izbrali zelo luksuzno newyorško stanovanje v Tribeci – kot pravi Naomi, zelo družinskem okolju – soseski na spodnjem Manhattnu. Vas zanima kako zgleda?