Foto: Maja Tomšič na Polyvore

Novo leto, nove obljube. Vsi že komaj čakamo na trenutek, ko bomo dvignili kozarce s penino in nazdravili novemu letu. Da pa bomo medtem tudi izgledali najbolje, smo za vas pripravili nekaj stilnih idej, s katerimi boste zasijale.

DRZNA POSLOVNICA

Za tiste, ki boste silvestrovo preživele na službeni zabavi ali pa morda samo z najljubšimi sodelavci in želite narediti vtis glamurja in elegance, priporočamo preprosto barvno kombinacijo z drznimi dodatki in prefinjenimi kroji oblačil. Tako dobite najboljše obeh svetov, prefinjenosti + drznosti.

 drzna-poslovnica2png

 ELEGANTNA ŽURERKA

Ko gremo v klub, se vedno radi oblečemo tako, da pritegnemo čim več pozornosti. Za novo leto pa se radi potrudimo še kanček bolj. Spodnji kosi združujejo novodobno eleganco, z dodatki pa se lahko poigrate tudi tako, da celotnemu ‘looku’ dodate delček svojega edinstvenega stila.

 elegantna-zurerka 

ROCK ‘N’ ROLL ‘POPERKA’

Za tiste, ki rade mešate popularni stil z dobrim starim rock ‘n’ rollom, so ti kos kot nalašč. S faux usnjem v kombinaciji z nevtralno barvno izbiro majice nikakor ne morete zgrešiti. Kako izberete dodatke, pa je popolnoma odvisno od vaše lastne preference. Mi navijamo za minimalizem, saj se nam zdi, da pri tako močnem ‘looku’ ni potrebno veliko dodajati.

 rocknroll-poperka 

PIŽAMA PARTY

Konec koncev ne bi bilo prav predvidevati, da nameravamo vsi preživeti večer starega leta ob glasni glasbi in plesu. Mislili smo namreč tudi na tiste, ki boste novo leto preživeli doma z bližnjimi. Harry Potter maraton na televiziji, namizne igre, penina in vaša najljubša satenasta pižama je vse, kar zares potrebujete.pizama-party1

V NOVO LETO V STILU

Kjerkoli boste preživeli silvestrovo, doma med bližnjimi ali na zabavi s prijatelji, vam ekipa Goodlife iskeno želi čudovito preživeto noč in še boljše novo leto 2017!

____

*Slike so simbolične.