Promocijska vsebina

Sončni žarki že vztrajno trkajo na naša vrata in nas vabijo v naravo. Za brezskrbno zabavo na soncu so pri Hoferju pripravili linijo kozmetičnih izdelkov in izdelkov za nego telesa OMBIA SUN, ki so zanesljivi, poleg tega pa vsebujejo le najkakovostnejše sestavine.

OMBIA SUN Sončna kozmetika v priročni potovalni velikosti
Med njimi boste našli tudi dišečo kremo za sončenje z ZF 20 ali ZF 30 z uravnoteženo kombinacijo UVA- in UVB-filtrov, ki preprečuje dehidracijo kože do 24-ur. Posebna formula ob redni uporabi pomaga ščititi kožo pred encimi, ki zaradi IRA-žarkov razgrajujejo kolagen, to pa dodatno pomaga preprečevati prezgodnje staranje kože. Ker je zelo vodoodporna in odporna proti potenju, obenem pa je priročne potovalne velikosti, je idealen spremljevalec vseh poletnih aktivnosti na prostem.

pocket

OMBIA SUN Krema za sončenje Sensitive
Za brezskrbno zabavo na prostem za celotno družino je na voljo tudi krema za sončenje Sensitive. Razvita je bila posebej za suho in občutljivo kožo, ki se hitro razdraži. Uravnotežena kombinacija UVA- in UVB-filtrov ščititi kožo pred opeklinami. Krema z zaščitnim faktorjem 20 ali 30 ne vsebuje emulgatorjev in dišav, je vodoodporna, obenem pa zagotavlja do 24-urno vlaženje kože. Priporoča jo tudi Nemško društvo za alergije in astmo (DAAB).

Sensitive
OMBIA SUN Krema / losjon za sončenje Med
Za zaščito razdražene kože, ki je nagnjena k hitrim reakcijam na sonce, boste v pomladnih in poletnih mesecih našli tudi kremo / losjon za sončenje Med. Cenovno ugodna, a kljub temu visokokakovostna krema z zaščitnim faktorjem 30 ali 50, bo zadostno zaščitila vašo kožo pred opeklinami, hkrati pa je ne bo razdražila, saj ne vsebuje dišav. Primerna je tudi za tiste, ki imajo težave s sladkorno boleznijo in luskavico. Izdelek je prav tako testiralo in priporočilo Nemško društvo za alergije in astmo (DAAB).

krema_losjon_za_soncenje_med