Na prvi pomladni petek bo spet dišalo na Pogačarjevem trgu. Danes se namreč začenja četrta sezona Odprte kuhne. Izkoristite sončni petek in se sprehodite med vonji in okusi vseh mojstrov ulične prehrane, strokovnjakov za vino in pivo ter turističnih kmetij, bistrojev in kuharjev najboljših restavracij in gostiln z vseh koncev Slovenije.

VIII_OK_28_6_2015-12
V letošnji sezoni bo obratovalni čas Odprte kuhne nekoliko spremenjen. Odprta kuhna bo svoja vrata odprla vsak sončni petek med 10. in 21. uro, v poznih pomladnih in poletnih mesecih pa bo odprta vse do 23. ure. Odprta kuhna ponosno podpira projekt Ljubljana – Zelena prestolnica Evrope 2016. Na vsakem dogodku bo posebna pozornost namenjena osveščanju ponudnikov in obiskovalcev o zmanjševanju in recikliranju odpadkov ter uporabi javnih prevoznih sredstev ob obiskih Odprte kuhne.

VIII_OK_28_6_2015-54
Tudi letos se projekt Odprta kuhna vrača v Celje in Koper. V soboto, 16. aprila zadiši v Celju, v torek, 26. aprila pa v Kopru.

VIII_OK_28_6_2015-95