Brez pametnih napravic, ki so jih tehnologi razvili zadnje desetletje, si življenja ne predstavljamo več. Za katero tehnologijo bo leto 2018 mejnik, po katerem brez te inovacije ne bomo znali več živeti?

DIGITALIZACIJA SE PLAZI V VSE PORE

V raziskovalnem centru Business Insider Intelligence so sestavili seznam 35 napovedi tehnoloških inovacij, ki nam bodo krojile življenja v prihodnosti. Že danes si vsakodnevne obveznosti lahko poenostavimo s pametnimi zvočniki, ki omogočajo, da »komuniciramo z našim domom«, pametni telefon je postal zbirnik informacij, nakupovalna naprava, fotoaparat, merilnik raznih enot ipd., televizije pa postajajo vedno redkejše, saj jih ljudje menjujejo z različnimi ponudniki digitalnih platform. Digitalizacija je postala prisotna v vseh panogah in vpliva na politiko, industrijo, podjetja, kariero, prosti čas in zasebno življenje.

Seznam 35 napovedi tehnoloških inovacij za leto 2018 polnijo predvsem različne aplikacije, platforme, digitalni mediji, logistične rešitve in internet stvari (IoT).

In kakšne so torej konkretne napovedi? Katere so te tehnološke inovacije, ki bodo spreminjale naše navade? ODGOVOR najdete v celotnem članku na SVETU KAPITALA.

 


_____________

Če si že tu, preberi še tole …