Katere dobrote ne smejo manjkati na vaši praznični mizi? Kaj če jo tokrat obogatite še z eksotično čokolado, okusi z vzhoda, si za zajtrk privoščite edinstveno medeno kombinacijo, okusen beljakovinski kruh in pomurski sir vrste tilzit? 

Čokoladne praznične sanje

Ste tudi vi med tistimi, katerih misli v teh hladnih zimskih dneh ničkolikokrat pobegnejo v vroče in eksotične kraje tam daleč stran? Zdaj si lahko okus daljnih dežel pričarate tudi doma. Podajte se na skrivnostno odkrivanje pisanih čokoladnih okusov, ki so jih za vas izbrali pri HOFERju. Izbirate lahko med tremi zapeljivimi okusi novih čokolad, s poreklom slovenske čokoladnice Lucifer Chocolate: odločite se lahko za čokolado iz Ekvadorja z 71 odstotki kakava, čokolado iz Vietnama s 73 odstotki kakava ali pa pokusite čokolado iz Ugande, ki vas bo zavrtela v čokoladnem vrtincu s kar 80 odstotki kakava.

M_COKO_vse

Edinstvena medena kombinacija

Zima. Čas prehladov, viroz. Čas, ko je še kako pomembno, da poskrbimo za odpornost našega imunskega sistema in ga krepimo. Pri HOFERju vam v okviru njihove sezonske ponudbe ponujajo sirupa z medom Ehinacea in Multivitamin za otroke. Obe vrsti sirupov sta plod dolgoletnega znanja in izkušenj slovenskega podjetja Medex in vsebujeta visokokakovostno mešanico izbranih vitaminov, pri tem pa sta proizvedena po postopku, ki je prijazen do okolja in čebel.

M_SIRUP_vse

Okus Vzhoda na vaši mizi

Kot popestritev zelenjavnih in mesnih jedi ali preprosto kot namaz, ki vaš vsakdanji kos kruha spremeni v pravo kulinarično doživetje. Humus je prefinjen namaz iz čičerke, ki je vrh vsega bogat vir beljakovin in mineralov, zaradi česar je posebno primeren za športnike. Ker pa ne vsebuje sestavin živalskega izvora, je odlična izbira tudi za vegetarijance. Pri HOFERju ga boste našli v treh slastnih različicah: izbirate lahko med navadnim in pikantnim ali pa pokusite novi okus pesto.

M_HUMUS_vse

Brez slabe vesti

Za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo. Kruh. Stalnica na naših jedilnikih. Pri tem pa si seveda želimo, da je zdrav, in najpomembneje, polnega okusa. Pri HOFERju vam ponujajo okusen beljakovinski kruh lastne blagovne znamke New Lifestyle, ki je alternativa klasičnim kruhom, saj vsebuje opazno manj ogljikovih hidratov kot običajen polnozrnati. Zaradi bogate vsebnosti beljakovin pa je tudi popolna malica za športnike. Pokusite navadnega ali se predajte prefinjeni različici s korenčkom ali orehi.

M_KRUH_vse

Tradicionalna zavezanost najvišji kakovosti

Na neokrnjenih ravnicah severovzhodne Slovenije, kjer v Pomurskih mlekarnah že več kot sedemdeset let gojijo bogato mlekarsko tradicijo, med številnimi visokokakovostnimi mlečnimi izdelki iz le najboljšega in najbolj svežega mleka nastaja tudi sir vrste tilzit, ki ga pri HOFERju najdete pod imenom Roblek. Sir je, tako kot mleko, iz katerega je, vir zdravja, saj poleg beljakovin, pomembnih vitaminov in drugih koristnih snovi vsebuje veliko kalcija, ki je glavni gradnik naših kosti.

M_sir

_________

Povzeto po članku ZDRAVOrevija Goodlife, december 2017

Screen Shot 2017-12-29 at 11.58.31 AM

_________

PREBERITE ŠE: