HOTEL SPIRITO SANTO

Sanjavi biser zahodne istrske obale zapeljuje srca. Vonj himalajskih ceder, drevored eksotičnih cipres, sredozemsko rastlinje in 134 sončnih dni puščajo v spominih obiskovalcev globoke usedline, zaradi katerih se mnogi tudi vračajo. Morda je res nekaj v tem jadranskem morskem zraku. Ne zasvoji telesa, ampak dušo.

Duša in srce Rovinja pa ne ostajata le v bogatih kulturnih in naravnih znamenitostih, ampak tudi v dobri hrani in še boljši nastanitvi. Za hrano poskrbi restavracija s petimi zvezdicami, Wine Vault, ki velja za gastronomsko središče Istre. Videz stare vinske kleti pričara vzdušje, hrana in vino pa zaradi tradicionalne francoske kulinarike, moderno predstavljene, in bogate vinske karte z več kot 550 domačimi in svetovnimi vini skupaj postaneta hedonistična umetnost.

STOLETNA HIŠA V BUTIČNI HOTEL

In novoodkriti rovinjski dragulj? Skoraj sto let staro stavbo, ki je bila nekoč last premožne italijanske družine, sta Slovenca, zakonca Bidovec, prelevila v butični hotel, katerega lepota spominja na italijansko eleganco s ščepcem grške mogočnosti. Zgrajen je bil prav z mislijo na kulturno in zgodovinsko dediščino, kar doda moderni gradnji razkošnost in izbranost. Čudovita marmornata recepcija s kamenim obzidjem in kaminom, lounge bar, vinska klet (z izvrstno selekcijo slovenskih, hrvaških in italijanskih vin) in notranji atrij z vodnjakom (ki sega v leto 1964) človeka resnično popeljejo v svet udobja in imenitnosti. V hotelu je sedem dvoposteljnih sob, ki so v treh nadstropjih, vsaka pa je čudovita in zanimiva po svoje. Edinstven kamin, magična mala terasa s pogledom na morje, cerkev svete Evfemije in staro jedro so le dodatna pika na i že tako ali tako čarobnemu hotelu.

Nova pridobitev doda mestu ekskluzivnost in celostno nadstandardno izkušnjo, ki je želja vsakega sodobnega popotnika. Zunaj pa se lahko vsak sprehodi mimo dobro ohranjenih srednjeveških stavb, ki v kombinaciji s sodobnejšimi živahnimi barvami obiskovalcem ponujajo pristno tradicionalno morsko izkušnjo, ki razbremeni in razživi še tako utrujene popotnike.

hotel-spiritosanto.si


____________________

Kartica Goodlife ti ponuja posebno ugodnost za bivanje v hotelu Spirito Santo – 10-odstotni popust do 15. 6. 2018.

Še nimaš GOODLIFE DINERS CLUB kartice?

_________________

Ker si že tu, preberi še tole …