»Le kako bi bilo živeti v svetu, kjer je vedno junij,« so besede sanjave pisateljice L. M. Montgomery. Težko se je ne strinjati, ko smo končno v sozvočju s poletnim vzdušjem. Slednje namreč  v človeku vzbudi čuten in strasten temperament, iz katerega dobimo prepričanje, da se življenje vedno znova začne s poletno nočjo. Indie rock na starem dobrodušnem gramofonu, tango ob polnoči sredi glavne ulice v svileni rdeči obleki in pa bleščeče, skoraj že kičasto modro morje so konec koncev klasični spomini neklasičnih poletnih romanc. Zato je MAJA TOMŠIČ poiskala idealne poletne Igrače v znamenju glasbe, plesa in avantur.

BT ZVOČNIK JBL CHARGE 3

Poletne zabave so nujnost. Latinski ritmi s koktajlom v eni roki in BT zvočnikom JBL v drugi. V bazenu. Pa skrbno pazite, da vam koktajl ne pade v vodo. Za zvočnik strah ni potreben, JBL ga je namreč pripravil v vodoodporni obliki. Vgrajena baterija zagotavlja 20 ur užitkov ob poslušanju priljubljene glasbe s telefona ali tablice, omogoča pa tudi polnjenje telefona ali tablice preko USB izhoda. Brezžično se lahko povežejo do trije telefoni ali tablice, tako se lahko prijatelji, ki predvajajo glasbo, prosto menjajo. JBL zagotavlja pravi DJ-mix efekt.

MOJPAKET.SI

AKCIJSKA KAMERA DENVER ACK-8058W 4K WiFi

Ste razmišljali, da bi to poletje skočili iz letala? Se morda potapljali z delfini? Kamera, ki se ponaša s 4K (30 FPS) kvaliteto snemanja, bo odličen pripomoček za vse športne navdušence, saj bo ujela vse vaše adrenalinske podvige. Slikanje s kar 16 mega piksli, WiFi povezava za hiter prenos in ogled posnetkov na telefonu in 130-stopinjskim kotom snemanja pomagajo zabeležiti vsako nepozabno izkušnjo. Ohišje omogoča potopitev do kar 40 metrov globoko.

MOJPAKET.SI

MASH MACHINE

DJ bitke, glasbena loterija ali preprosto uživanje v ustvarjanju glasbe. Mash Machine je nov, čisto svež interaktivni kreator glasbe. S 40 skrbno izbranimi vzorci glasbe lahko igralec izbira in menjava bas linije, dodaja in odvzema bobne, melodije in vokale. To dosega samo s premikanjem kontrolerjev igralne površine. Tako lahko ustvarite edinstveno melodijo svoje najljubše glasbene zvrsti v le nekaj sekundah, pa naj bo to house, r&b ali hip hop. Vaša zabava bo zato edinstvena, saj boste lahko DJ vi sami.

PROMOTIVA.SI

AM/FM RADIO DENVER TR-61

Pričarajte si nostalgijo na sodoben način. Klasično leseno ohišje, ki oddaja retro šarm, daje otipljiv občutek newyorških nočnih kabaretov iz 20-ih let prejšnjega stoletja. AUX priključek za mp3 predvajalnike in AC ali baterija pa staromodnemu obrazu AM FM radia dodajo sodobno uporabnost in neizpodbitno dolgoročno kvaliteto. Zleknite se na svoj priljubljen naslonjač, prižgite radio in naj vas živahni zvoki Elvisa Presleyja popeljejo v desetletje, kjer se je vse zdelo preprosteje in počasneje.

MOJPAKET.SI

KAJAK S PROZORNIM DNOM ZA DVA

Mirno veslanje po vodi je popoln način za resnično občutenje idilične lepote jezer, rek in oceanov. Kaj pa, če bi lahko odkrivali tudi vodni svet pod seboj? Končno lahko opazujete morsko življenje skozi trpežno, kristalno čisto dno kanuja. Driftsun kajak-kanu hibrid ima namreč popolnoma prozoren trup, tako da lahko uživate v potapljanju, ne da bi se dejansko zmočili. Vključuje pa tudi par prilagodljivih, odstranljivih sedežev, tako da lahko po meri nastavite notranjost za eno ali dve osebi. Naj vas na naslednji avanturi na prostem spremlja ta očitno drugačen oceanski kajak.

DRIFTSUN.COM

________________________________

Povzeto po članku Igrače, revija GOODLIFE, poletje 2018

 

_________________

Ker si že tu, preberi še tole …