Foto: Mic Melanšek in Katja Stojilkovski (povsodjelepo.com)

”Spet sva ga usrala. Izmed vseh možnih sobic in soban v Bangkoku nama je uspelo izbrati tisto direktno nad diskačem, kjer je glasnost čip-čiri-rip-rip-čip-čiri-rip-rip glasbe v statistično dokazani pozitivni korelaciji s količino Changa, ki ga beli mladci spijejo v upanju, da ne bodo razločili ladyboya od prave dame. All good. Tudi midva sva že poplaknila z nekaj lokalnega piva in po obrokih polniva požrešna usta jet-laga. Bangkok, baby!

bangkok2

Prvi dnevi potovanja so vedno posebni. Odpriiiimoooo želodec! Odpriiiimoooo denarnice. Jebemtiš. Brez izjeme se nama je še vedno zgodilo, da prve dni zapravljava veliko veliko več, kot kasneje. Je treba kupit to, je treba poskusit to, je treba poskrbeti za prevoz dalje … in seveda je treba iti v Hello Kitty Cafe.”

Blogerja Mic in Katja pišeta na blogu Povsod je lepokako sta na prejšnjem potovanju Tajsko izločala z besedami “tja ne greva, tam je ful turistično”, na koncu pa je Bangkok postal odskočna deska za vse njune okoliške azijske pustolovščine. 

bnkg3

_____________

Nekatere njune druge, zavisti vredne, dogodivščine in avanture so skladiščene tudi v predhodnih zapisih. Oči pa se potepajo popolnoma zastonj in to z enim samim klikom. Izberi sam, kaj bodo odkrile tokrat.

 

cunami

 

ploski bratec