Ste se že vrnili s počitnic? Si predstavljate, kako drugačne bi bile, če bi zadeli na Lotu? LOTO je najstarejša in še vedno najbolj priljubljena klasična igra na srečo v Sloveniji, ki že več kot pol stoletja uresničuje sanje Slovencev. Najvišji dobitek predstavlja Sedmica, kjer srečni dobitnik pravilno napove vseh sedem številk. 

V zadnjih 10 letih je bilo izplačanih kar 83 Sedmic, dobili pa smo tudi 41 novih Loto milijonarjev. Verjetnost, da obkrožene številke prinesejo milijone, je zelo majhna, upanje pa kljub temu ostaja, saj je lahko srečni dan tik za ovinkom.  Največ Slovencev igra Loto za zabavo in pogosto vraževerno obkrožijo svoje srečne številke. Naj vam prišepnemo, da je številka 11 največkrat izžrebana številka doslej.  Izogibajte pa se številki 3, ki prinaša najmanj sreče. Srečne številke so lahko tudi pomembni datumi iz vašega življenja, kot recimo rojstni dan ali obletnica. Ste vedeli, da so redni igralci ponavadi zvesti eni kombinaciji številk, t. i. iskalci sreče pa igrajo predvsem takrat, ko so v igri visoki skladi za glavne dobitke? Kljub majhnim možnostim za zadetek pa naj vas spodbudi dejstvo, da se je Slovenec Sedmice razveselil kar dvakrat! Nasvet, ki ga je srečnež ob priložnosti namenil vsem igralcem, pa je bil zelo preprost: »Loto listek vplačajte večkrat!«

loterija loto

loterija loto

Sicer pa smo v vseh igrah Loterije Slovenije zmagovalci vsi. Z njimi na zabaven način zbiramo sredstva za slovenske športne, invalidske in humanitarne organizacije ter tako skupaj z Lotom vračamo družbi. 

Če ne igrate, nimate možnosti za dobitek. Morda pa še ne veste, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Morda bo Slovenija v naslednjih dneh spet dobila novega milijonarja?

Ste že vplačali svoje srečne številke?

Več informacij na: www.loterija.si


_____________

Če si že tu, preberi še tole …