REVIJA GOODLIFE IN PORTAL GOODLIFESTYLE.SI PONUJATA USMERJENO IN VIZUALNO PRIVLAČNO PLATFORMO.
REVIJA GOODLIFE NA VEČJEM FORMATU LOVI POZORNOST IN PRINAŠA REZULTATE. KER RAZUMEMO, DA NAŠI BRALCI NE ŽELIJO BITI PREPLAVLJENI Z OGLASNIMI SPOROČILI, PONUJAMO LE CELOSTRANSKE OGLASE IN OMEJUJEMO NJIHOVO ŠTEVILO NA EDICIJO. TAKO NIMATE SAMO OSNOVNEGA DOSEGA DO SVOJE PUBLIKE, AMPAK VAŠI OGLASI DIHAJO V EKSKLUZIVNOSTI PROSTORA IN JIM NI TREBA TEKMOVATI ZA POZORNOST. PONUJAMO POSEBNO POZORNOST IN PRINAŠAMO INOVATIVNE PRISTOPE ZA VAŠE ZGODBE, KI SE GLADKO ZLIVAJO Z NAŠIMI.

PORTAL GOODLIFESTYLE.SI JE SVEŽA, ŽIVAHNA  IN  PISANA SKUPNOST LJUDI, KI NAVDUŠENO SLEDIJO SVOJEMU POSLANSTVU IN PIŠEJO ISKRENE ZGODBE. SKUPNOST, V KATERI SE ZDRUŽUJEJO NAJBOLJŠI NOVINARJI NA SVOJIH PODROČJIH TER VRHUNSKI BLOGARJI, USTVARJALCI NAJBOLJŠIH ZGODB O POTOVANJIH, KULINARIKI, MODI, UMETNOSTI, TEHNOLOGIJI IN DRUGIH PODROČJIH. SKUPAJ USTVARJAMO NAJBOLJŠE ZGODBE DOBREGA ŽIVLJENJA!

S CELOTNO SKUPINO NAŠIH KOMUNIKACIJSKIH KANALOV DOSTOPAMO DO TREH ZELO VELIKIH CILJNIH SKUPIN:
1.    KOT PRILOGA ČASNIKA DELO, ki jo prebira bralec, ki ima višjo in visoko izobrazbo, nadpovprečno visoke dohodke, je na vodstveni poziciji in spada v najzahtevnejši segment bralcev. Z naklado 30.000 zajame ključne skupine bralcev po vsej Sloveniji.
2.    STRANKE IN KUPCI IZBRANIH PODJETJI: Revija Goodlife dosega na več 10 prodajnih mestih tudi dobre kupce in stranke podjetij kot so: Kaval Group, L’Occitane, Maxi, Kompas, Estetika Fabjan, Avant Car, Generali poslovalnice, izbrane restavracije,…
3.    DOSEG SPLETNE CILJNE PUBLIKE preko našega spletnega portala www.goodlifestyle.si ter skupin na Facebooku, Instagramu, Twitterju in Linkedinu.

 

DATUMI IZIDOV REVIJE GOODLIFE V 2022:
•    marec – četrtek, 31.3.
•    junij – četrtek, 9.6.
•    september – četrtek, 29.9.
•    december – četrtek, 8.12.

 

KONTAKT:
Uredništvo revije in portala:
ALEŠ ČAKŠ
M: ales.caks@goodlife.si

SAŠA VITIČ
M: sasa.vitic@goodlife.si
T: 030 279 906

Za ponudbo oglaševanja v reviji Goodlife in spletni strani Goodlifestyle.si, nam pišite na zgornje naslove ali nas pokličite.