Foto: Boothwell School of Witchcraft

 

KONEC ČAKANJA NA LETEČO SOVO!

Tadadadam tadadadam tadadaaaaaaaam – to je najbližji približek napetega bobnanja, ki ga premorem, tistega bobnanja, ki naznanja neko super pomembno, krasno in špasno novico. Bunklji, vaše mlade čarovniške sanje se to poletje lahko uresničijo. Konec je nesrečnega čakanja, kdaj bo sova prinesla sprejemno pisamo za Hogwarts. Jap! Letošnje poletje ste lahko bogatejši za resnično Hogwarts izkušnjo, z vso britanskostjo in čarovniškostjo, ki je premore svet.

f157daebe5f6b5f774b5d82ae075ff6a_original

grad Herstmonceux

 

BOLJ BRITANSKO OD EAST SUSSEXA NE GRE

Šola čarovništva Boothwell mogočna vrata gradu Herstmonceux odpira to poletje. Tam je čarobno in magično prav vse – najprej sam koncept, potem pa tudi ljudje, grad in seveda sam kraj, East Sussex, ki je poleg britanske kraljeve družine verjetno nekaj najbolj britanskega na Otoku. Ljubitelji čarovništva, Harry Potterja in gradov – udobno se namestite in napasite oči na spodnjem videu. 

 

Še niste navdušeni? Po ogledu spodnjega videa verjetno boste. Najbrž boste začeli tudi brskati po zaprašenih predalih, če se v katerem slučajno skriva pozabljena čarovniška palica.

Mladi čarovniki boste nastanjeni tako, kot se za čarovnike tudi spodobi, pravo čarovniško izkušnjo pa bo pričarala tridnevna nastanitev v mogočnem gradu iz 15. stoletja.

VSE IN ŠE VEČ

Mladi čarovniki boste nastanjeni tako, kot se za čarovnike tudi spodobi, pravo čarovniško izkušnjo pa bo pričarala tridnevna nastanitev v mogočnem gradu iz 15. stoletja. Na učnih urah boste pilili svoje uroke, se urili v varjenju skrivnostnih napojev, tekmovali z drugimi čarovniškimi hišami in praznovali v stilu na pravi čarovniški gostiji. Seznanili se boste tudi z drugimi čarovniškimi bitji, nekaj od njih vas bo celo obiskalo na čudovitem srednjeveškem gradu. Za še bolj pristno doživetje pa vsak mladi čarovnik dobi tudi svojo čarovniško haljo in palico. Če bi imel še vsak svojo sovo, pa bi vse male čarovnike vrglo na rit. Aja, a sem omenila, da vas bodo naučili negovanja pravih čarovniških sov? Ste spet padli na rit? Oproščeno vam je, tudi jaz sem.

fc0d784ed0105e3f7b175571e1c26b75

Vstopnice so se začele prodajati že konec marca, čarovniška dogodivščina pa se bo dogajala na Otoku med 11. in 13. avgustom.

Učenje in bivanje bo v celotno čarovniško izkušnjo povezovala razrešitev skrivnostnega umora, v kateri bo vsak od obiskovalcev odigral svojo pomembno vlogo.

KAJ PA CEKINČKI?

Vstopnice so se začele prodajati že konec marca, čarovniška dogodivščina pa se bo dogajala na Otoku med 11. in 13. avgustom, zato imate še čas, da potresete hranilnike, razbijete pujske, izpraznete nogavice in babice pocukate za rokav, ker ste bili celo leto tako pridni bunklji. Vse ima svojo ceno, dragi moji (danes trosim same modrosti), tudi izjemna izkušnja čarovništva v Veliki Britaniji! Cene bivanja v magičnem gradu so različne, tako kot so različi paketi, ki si jih obiskovalci lahko izberejo. Cene osnovnega paketa se gibljejo od 450 angleških funtov naprej, vendar jih hitro zmankuje. Za vstopnice poglejte kar na Kickstarterju. Že slišite cekinčke, kako letijo, da vam priskrbijo vstopnico?

Več o šoli čaranja si lahko ogledate tukaj.

————-

Vas bolj kot čaranje zanimajo izjemne turistične destinacije? Tudi na to nismo pozabili, naš nabor vas čaka spodaj.