Foto: Mic Melanšek in Katja Stojilkovski (povsodjelepo.com)

”Medtem ko smo s pogledom na morje poganjali “sobna kolesa” (pač, no, spinning) in poskušali razbrati simpatična, a nerazumljiva navodila prijetnega prešvicanega Tajčka, sem se zamislil, kako drugače otok dojemam danes v primerjavi z najinim prvim obiskom. Pa ne zato, ker bi se otok kakorkoli spremenil ali pa bi se spremenili ljudje. Daleč od tega. Spremenila sva se midva in najin pogled na … potovanja?

katja

Veseliva se prihodnjih 5 dni. Joga, meditacija, zdrava prehrana (med katero sodita tudi – ne boste verjeli – zelena solata in sveža bazilika), branje, poganjanje tistih koles tam zgoraj, zgodnje vstajanje in namakanje v morju ob sončnem zahodu. Vse v enem elegantnem otoškem paketu.”

Blogerja Mic in Katja pišeta na blogu Povsod je lepo, kako sta dan začela v umirjenem Samahita Retreatu, ki bo njun dom naslednjih 5 dni. In ko daš dva razcapanca v klimatizirano sobo s sveže postlano posteljo, takšno, katere posteljnina še vedno “škripa”, in vročim tušem, si lahko prepričan, da bosta vsako minuta izžela do onemoglosti. katj

___________________

Nekatere njune druge zavisti vredne dogodivščine in avanture so skladiščene tudi v predhodnih zapisih. Oči pa se potepajo popolnoma zastonj in to z enim samim klikom. Izberi sam, kaj bodo odkrile tokrat.