ZDRUŽITEV L’OCCITANE IN UNICEFA

80 % vseh okvar vida se da preprečiti ali pozdraviti, to pa se lahko začne že z uživanjem zadostne količine vitamina A (Svetovna zdravstvena organizacija). Eden od treh otrok, mlajših od 5 let, trpi za pomanjkanjem vitamina A, kar je eden glavnih vzrokov za otroško slepoto.

Ker je L’OCCITANE prepričan, da si vsak otrok zasluži videti svet okoli sebe, je združil moči z UNICEFOM. Skupaj si prizadevata za prihodnost, v kateri se otroško slepoto da preprečiti. UNICEF s številnimi partnerji deluje v 190 državah in ozemljih, da bi dosegel najbolj ranljive in izključene otroke ter zagotovil, da se njihovo življenje začne karseda dobro. L’OCCITANE je v letu 2017 doniral 1 milijon evrov in tako pomagal UNICEFU pri oskrbovanju okrog 400.000 otrok z vitaminom A.

L’OCCITANE se odlikuje z izdelovanjem visokokakovostnih izdelkov, ki nagovarjajo svet čutov, obenem pa je zavezan ohranjanju enega najbolj dragocenih – vida. Temu namenja pozornost že od leta 1997, ko se je Olivier Baussan odločil obogatiti L’OCCITANOVE embalaže z Braillovo pisavo. L’OCCITANE od leta 2000 podpira projekte, ki ljudem v stiski zagotavljajo zdravljenje oči. Vsako leto lansira izdelek za dobrodelnost, prihodki od njegove prodaje* pa so namenjeni boju proti slepoti in slabovidnosti, ki se ju da preprečiti. Fundacija L’OCCITANE sodeluje z nevladnimi organizacijami po vsem svetu, ki delajo na področju odpravljanja bolezenskih stanj in zmanjševanja primerov slabovidnosti. Do zdaj je L’OCCITANE pomagal 5 milijonom ljudi po vsem svetu.

Karitejevo milo za dobrodelnost – Unicef, 50g

Pomagajte ustvariti svet, v katerem otroci vidijo vse čudovite barve, ki jih ponuja narava, z nakupom L’OCCITANOVEGA Karitejevega mila za dobrodelnost. To malo karitejevo milo v naravnem ovojnem papirju, okrašenem z živahnimi modrimi, zelenimi in rjavimi očesci, predstavlja korak k odpravi otroške slepote po vsem svetu. 100 % sredstev, zbranih s prodajo tega mila, bo Fundaciji L’OCCITANE pomagalo sofinancirati Unicefove programe, ki otrokom po vsem svetu omogočajo prejemanje vitamina A za preprečevanje slepote.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 6. februarja 2018.

__________________

STE PRIPRAVLJENI NA ČAR LJUBEZNI?

Ljubezen je eno najčarobnejših občutenj, tako kot so v svetu kozmetike najčarobnejši izdelki dišave. Izberite tisto, ki bo vam ali vašim ljubljenim pričarala pravo ljubezensko pravljico …

Akcija traja do 15. 2.

__________________

Če ste že tukaj, preberite še …