Foto: Kaja Stankovič

POMLAD POBARVA CVETOČA DREVESA IN NAŠ IZGLED

Končno! Naravne zimske odtenke lahko pustimo za sabo in se pustimo zapeljati spomladanskemu barvnemu spektru, ki kar kliče naše ime. Že ob samem pogledu na zunanjo okolico, popestreno s cvetočimi drevesi, mi zaigra srce, poskoči utrip in sprosti domišljija.

IMG_9673

LJUBEZEN JE V ZRAKU

Pomlad je nedvomno tista, ki iz zimskega spanja prebudi naša čustva in nas segreje. Zato sem ob kreiranju tega makeupa točno vedela, kaj želim doseči in pričarati na mojem obrazu. Odločila sem se za čudovite barve v roza odtenku in za nameček pod oči dodala še malo popestritve v zlatooranžni barvi. 

IMG_0172

OČI SO OGLEDALO DUŠE

Pri nanašanju ličil sem posegla po svoji Carli Bybel paleti senčil, ki jo zaradi izjemne pigmentiranosti, prekrasnih barv in nizke cene toplo priporočam. Najprej sem na zgornji del vek nanesla mešanico prve in tretje barve iz zgornje vrstice, da sem ustvarila barvo, ki je le malo temnejša od mojega naravnega tena kože. Zatem sem na spodnji del vek okoli trepalnic nanesla bleščečo roza barvo. Čez njo sem za večjo intenzivnost barv nanesla še roza osvetljevalec. Tega sem dodala tudi v notranje kotičke očes in s tem pričarala svež in spočit videz. Nadaljevala sem tako, da sem na zgornji del oči nanesla tudi četrto, svetlo vijolično barvo, na zunanji del pa njeno temnejšo sestro na desni strani. Ker pa pomlad slovi po čudovitih barvnih popkih in prerojenju, sem dodala še barvo, ki je cel videz spremenila v pravo eksotičnost.

IMG_9841

PODLAGA ZA OČI

Kot vedno, sem na oči nanesla podlago znamke Essence “I Love Stage”, ki še dodatno podaljša obstojnost dnevnega videza in poskrbi, da se senčila ne zamažejo.

IMG_9844

MASKARA

Za trepalnice sem spet uporabila svojo staro znanko, Catrice Pret-a-Volume maskaro, ki moje že tako gromozanske trepalnice še podaljša in jih poleg tega obdari še z norim volumnom. Za ta videz sem nanesla le en tanek sloj, saj sem si kasneje prilepila še par umetnih trepalnic. V primeru, da se dela lotimo brez umetnih trepalnic, pa za bolj dramatičen učinek obvezno nanesemo dva sloja!

IMG_9837

ČRTALO ZA OČI

Čeprav sem velik pristaš črtala za oči v gelu, sem tokrat uporabila svojo novo najdbo, črtalo, ki se nanese izjemno preprosto in je obstojno, dokler si ne operete oči. To je L’Oreal Super Liner Perfect Slim v barvi Intense Black.

IMG_9836

UMETNE TREPALNICE

Za popoln učinek cvetoče pomladi sem kljub nerabi umetnih trepalnic uporabila prav te. V drogeriji sem namreč našla popoln par znamke KISS, zaradi katerih so moje oči izgledale še večje in bolj odprte. 

IMG_9832

NEŽNE USTNICE

Na ustnicah nisem naredila prav nič posebnega, poskrbela sem namreč samo za to, da niso kradle pozornosti očem in so se ujemale z makeupom. Izbrala sem odtenek “Birthday Suit” znamke Sleek. Omenjene šminke so zaradi močne obstojnosti, hude pigmentiranosti in pomanjkljivosti občutka suhih ustnic kmalu postale moja GO-TO znamka za tekoče šminke!

IMG_9833

NI PUDRA? NI PANIKE!

Na spodnjem posnetku morda ne boste videli dobro, a na moji koži ni pudra, saj kot dekle z lepo kožo svojega obraza ne želim vedno prekrivati z umetno fasado. Pudra pravzaprav skoraj nikoli ne nosim in po njem posežem le, kadar nastopam na televiziji, ali me čaka pomemben dogodek, na katerem hočem izgledati kar se da urejeno. Nič ni narobe s tem, če katerega izmed korakov izpustite. Pomembno je, da ustrežete svojm željam in se počutite kot brsteči popek na vejici, gibajoč se v toplem pomladnem vetriču.

________

Tule si lahko pogledate še moj izbor najboljših lepotnih izdelkov. Pa za bolj slavnostne ali večerne dogodke še malce bolj glamurozen ‘look’, nekaj pa tudi za vse nepoboljšljive romantične duše.