Veliko astroloških ljubiteljev ”prerokuje,” da bo bodoče leto 2018 popolnoma prežeto s pozitivno energijo. Seveda naj bi se našlo tudi nekaj malce manj sončnih dni, vendar pa splošne napovedi vseeno poudarjajo predvsem besedo ”energično” – ta naj bi bila vodilo sledečega leta. 

Ognjeni znaki (Oven, Lev in Strelec) so neverjetno pametni in ustvarjalni vse leto. Leto se začne z Uranom v Ovnu in Merkurjem v Strelcu. Merkur naj bi bil retrograden trikrat (Oven v mesecu marcu, Lev julija in avgusta ter Strelec in Škorpijon v novembru in decembru), tako da je zelo malo možnosti za lahkotne, brezskrbne odnose z nadrejenimi. Novembra Jupiter vstopi v Strelca, kar pomeni več sreče za vse, zlasti ognjene znake. Lunarno severno vozlišče v Levu pa se karmično dotakne vsega, kar počnete, zato bodite pozorni in spoštujte svoj čas, saj je ta zelo dragocen.

horoscope-accurate-predictions-2018

Zemeljski znaki (Bik, Devica in Kozorog) so dobro zasidrani s Plutonom v srcu Kozoroga. Sonce in Venera v Kozorogu vam dajejo dodatne pristojnosti v karieri. Tukaj je možnost za velik napredek. Mars je retrograden od marca do julija, začenši z Vodnarjem, konča pa se s Kozorogom. Dobro razmislite o nekaterih dejanjih, da boste na koncu dobro organizirani in zmožni napredovanja. Saturn je doma v zgodnjem Kozorogu vse leto. Prenaglih odločitev ali napak bi moralo biti malo.

Zračni znaki (Dvojčka, Tehtnica in Vodnar) bodo leto začeli zelo aktivni z Luno v Dvojčkih. Ukvarjali se boste z različnimi problemi, delali veliko v skupinah in posledično bili navdih mnogim. Sončni mrk v Vodnarju februarja vas bo pripravil k večji vključitvi v javne zadeve. Lunin mrk v juliju (z Vodnarjem polna luna) pa bo okrepil vaše čustvene naveze. Lunarni južni vozel v Vodnarju vam omogoča, da izkoristite dobre navade iz preteklosti. V novembru Venera zaključi retrogradno obdobje, zato pazite na napredek zastarele romance.

Vodni znaki (Rak, Škorpijon in Ribi) ohranjajo visoke ideale z Neptunom v Ribah. Močna povezava Marsa in Jupitra v Škorpijonu v letu 2018 zagotavlja, da so ti ideali dosegljivi in ​​vredni borbe. V mesecu oktobru Venera v Škorpijonu postane retrogradna in posledično ublaži vsa ekstremna čustva. Vaš občutljivi pogled na svet bo vaš glas razuma vse leto.

V numerologiji je leto 2018 pomembno leto. Da bi prišli kamor koli, morate iti skozi razpotje. Bodite pragmatični in pametni. Leto vam daje vseh teh lastnosti v izobilju.

Vir: Horoscope.com

_________________

PREBERITE ŠE: