Čistejši zrak v vašem domu

Uživajte v prostem času, saj čiščenje še nikoli ni bilo hitrejše. Samsung Jet 90E sesalnik enostavno in temeljito očisti različne vrste tal, turbo krtača pa s preproge pobere drobne delce prahu. Posebni filtracijski sistem dodatno čisti še zrak – globoko vdihnite in začutite svežino zraka.

Prostornejša notranjost – enaka zunanjost

Izjemno velik Samsung RB7300T hladilnik s SpaceMax™ tehnologijo ima standardno globino 600 mm, a hkrati zagotavlja več prostora za shranjevanje živil. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije so stene hladilnika veliko tanjše in se zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti – popolna rešitev za vašo veliko družino.

Čistejša oblačila z manj truda

S Samsung WW9800T pralnim strojem izboljšajte kakovost vaših oblačil – oblačila bodo izgledala kot na dan, ko ste jih kupili. Poslovite se lahko tudi od alergij – para, ki se enostavno dvigne z dna bobna pralnega stroja, odstrani vso trdovratno umazanijo ter 99,9 % bakterij in alergenov.

Hitrejše sušenje perila

S Samsung DV8000T sušilnim strojem bodo vaša oblačila izredno hitro suha in spet pripravljena za nošenje. S Super Speed programom superhitrega sušenja ​​lahko mešana bombažna in sintetična oblačila posušite v 81 minutah, s Silent Dry tehnologijo tihega sušenja, ki duši zvok, pa vas ne bo motil niti hrup.