Foto: Mic Melanšek in Katja Stojilkovski (povsodjelepo.com)

”Od Ubuda se je vedno težko posloviti. Vedno? No, v tej hiški med poljanami riževe zelene sva preživela že tri mesece najinega življenje in trije meseci so dovolj, da vzniknejo čustva in občutki, ki jih težko kar zavržeš in pozabiš. Tamali Krišna, triletni sin lastnika Wayana, je pravi hudič, ampak po nekaj druženjih … kako se ne bi navezala še nanj. Pa da ne pozabiva še najine mucike. Kar na lepem je previdno prisopihala pred vhod v hiško, mijavkala skoraj neslišno in na ogled postavila svojo anoreksično “super-model-wannabe” postavo. Pa sva jo pitala in pitala in jo posvojila.

untitled-3140-755x1024

Za nama pa je sicer 3-dnevni premik iz Ubuda na Baliju na sosednji otok Nusa Penida. In ker nikakor ne moreva iz svoje kože, sva si tudi ta premik zakomplicirala do amena in iskala najcenejše logistične rešitve. Pa sva čakala ladjo 28 ur, pešačila, že skoraj obupala, našla dva lokalca, se peljala na razmajanih skuterjih naložena z vso prtljago … in končno prišla na začrtano destinacijo.”

Kaj pa sta blogerja Katja in Mic počela  v Nusa Penida Dive resortu, si lahko prebereš tukaj.

_________

Nekatere njune druge zavisti vredne dogodivščine in avanture so skladiščene tudi v predhodnjih zapisih. Oči pa se potepajo popolnoma zastonj in to z enim samim klikom. Izberi sam, kaj bodo odkrile tokrat.