S KATERIMI SONČNIMI OČALI BOŠ IZSTOPALA TO POLETJE?

Sončna očala so poleti nepogrešljiv modni dodatek, izbira pa ni vedno preprosta. Cilj je najti takšna, ki pristajajo tvoji obliki obraza in so hkrati modna. Ker se trendi nenehno spreminjajo, ti predstavljamo najbolj priljubljene modele sončnih očal, ki jih bomo občudovali to poletje. Že imaš svoje?

 

POGLED SKOZI ROŽNATA OČALA

Letošnje poletje so v ospredju sončna očala z odsevnimi lečami v vseh barvah. Barvne leče so živahne in modne, prav tako pa učinkovito prikrijejo radovedne poglede na plaži. Za zapeljiv in skrivnosten pogled izberi barvo, ki najbolje odgovarja tvoji osebnosti, in zasij pod sončnimi žarki.

roznata ocala

RETRO POLETJE

Vzorčasti okvirji z videzom želvovine so nazaj! Pravzaprav nismo prepričani, če so sploh kdaj zapustili modno sceno. Klasični vintage model je odličen za vse, ki jih navdušujejo retro trendi. Z njimi lahko popestriš marsikatero modno kombinacijo, pristajajo pa prav vsem. Z vzorčastimi okvirji preprosto ne moreš zgrešiti.

retro poletje

MAČJE OČI

Mačji okvir je postal eden najbolj priljubljenih modelov ženskih sončnih očal zaradi elegantnega in zapeljivega videza. Tudi letošnje poletje boš z mačjim pogledom očarljivo zrla iz ležalnika s koktajlom v roki in po mačje opazovala okolico. Brezčasna eleganca z pridihom začinjenosti je popolna izbira za vsako žensko.

macka_ocala

 

DRZNA IZBIRA

Sončna očala že dolgo niso namenjena le zaščiti pred soncem, postala so modni dodatek. Letošnje vroče mesece bodo dodatno popestrili izstopajočimi okvirji, ki bodo pritegnili marsikateri pogled. Popolna izbira za dneve, ko nimaš časa izbirati drugih modnih dodatkov.

drzna izbira

ZANJO IN ZANJ

Za bolj drzne med nami so tukaj sončna očala z okvirji, ki so na zgornjem delu ravno odrezani. Odlično pristajajo ovalnim ali okroglim obrazom, saj jim dodajo nekaj ostrine. Modeli z oglatimi okvirji so prav tako primerni za oba spola, zato jih lahko deliš s svojo boljšo polovico. Dober izgovor za nakup, kajne?

zanjo in zanj

Če še nisi popestrila svoje zbirke, je zdaj pravi čas. Katere boš izbrala?

________

S klikom do nakupa najboljših sončnih očal. POJDI V TRGOVINO!

________