V dobri družbi in ob dobri hrani je vse lažje, zato bo kulinarična karavana Odprte kuhne širom Slovenije poskrbela za to, da bo skok v novo šolsko leto kar najbolj okusen in prijeten. V prvih dneh septembra se bo namreč zvrstilo kar pet Odprtih kuhn, in sicer 1. septembra v Ljubljani, 2. septembra v Kopru, 6. septembra v Novi Gorici, 8. septembra ponovno v Ljubljani in 9. septembra še v Celju.

Jezersek smorn 1

»Naša kulinarična karavana je v nizkem startu in tole bo res norih nekaj dni. Poletje v Ljubljani je bilo nepozabno, a zdaj že komaj čakamo, da se po počitniškem premoru vrnemo v Koper, Novo Gorico in Celje. Ker se počasi bližamo jeseni, se bo počasi začela spreminjati tudi ponudba na stojnicah Odprte kuhne. Klasike, kot so Jezerškov šmorn ali Superhrustov odojek, seveda ostajajo, vsekakor pa lahko obiskovalci v prihodnjih tednih pričakujejo tudi dobrote poznega poletja in jeseni, kot so jedi iz buč, gob, jajčevcev in podobno,« je pred verjetno najbolj slastnim tednom v letu povedal direktor Lior Kochavy. Opozoril je tudi, da je vreme v zadnjem delu sezone bolj nepredvidljivo kot na vrhuncu poletja, zato je priporočljivo spremljati spletno stran www.odprtakuhna.si za vse aktualne informacije.

 ”Naša kulinarična karavana je v nizkem startu in tole bo res norih nekaj dni.”

V vseh krajih bo Odprta kuhna potekala na že znanih lokacijah: v Kopru že to soboto, 2. septembra, na Carpacciovem trgu in v Taverni od 11. do 21. ure; v Novi Gorici od 10. do 21. ure na Bevkovem trgu v sredo, 6. septembra; in v Celju od 10. do 20. ure na mestni tržnici v soboto, 9. septembra. V Ljubljani pa je Odprta kuhna doma na slikovitem Pogačarjevem trgu, kjer se bo ob petkih septembra dobro jedlo in pilo še po poletnem delovnem času od 10. do 22. ure.

____________

PREBERITE ŠE: