V petek, 29. junija 2018, bo na ekskluzivnem vseslovenskem velikem open air spektaklu nastopila največja slovensko-hrvaška crossover svetovna atrakcija 2CELLOS na posebej pripravljeni poletni areni na prostem z velikim parterjem s sedišči, veliko tribuno in stojišči neposredno ob stadionu Bonifika v Kopru.

Na največjem poletnem dogodku v Sloveniji, ki bo na Obalo privabil oboževalce 2CELLOS iz vse Slovenije, kot tudi iz tujine, bosta klasično izobražena violončelista Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavila svoje največje uspešnice, s katerimi sta zaznamovala svojo uspešno kariero.

NA SVETOVNI TURNEJI Z ELTONOM JOHNOM

Vrhunska in svetovno priznana glasbenika sta čelu zapisana že od otroštva. Svetovno slavo sta dosegla pred šestimi leti, ko sta na spletni strani YouTube pod imenom 2CELLOS obljavila priredbo skladbe Smooth Criminal pokojnega Michaela Jacksona.

 

 

Posnetek, ki je kmalu po objavi postal viralna poslastica, je Luki in Stjepanu odprl pot do podpisa pogodbe z založbo Sony Records Masterworks, kasneje pa ju je na svojo svetovno turnejo, v okviru katere sta nastopila tudi v Ljubljani, povabil Sir Elton John.

Svetovno priznana zvezdnika napovedujeta povratek v Slovenijo po razprodanih koncertih na najprestižnejših svetovnih odrih, kot so Royal Albert Hall, Radio City Music Hall, Red Rocks in številni drugi. Upravičeno se lahko pohvalita s preko 1.200 koncerti po celem svetu, več kot 10 milijoni gledalcev na koncertih, 3 milijoni prevoženih kilometrov, preko milijona všečkov na Facebooku, 650 milijonov ogledov na YouTubu (od tega 100 milijonov ogledov samo za največjo uspešnico Thunderstruck) in še bi lahko naštevali.

PRIHAJA NOV ROCKOVSKO OBARVAN ALBUM

Luka Šulić in Stjepan Hauser trenutno snemata svoj peti album, ki bo po zadnjem albumu filmske glasbe, ki sta ga posnela z Londonskim simfoničnim orkestrom, spet rockovsko obarvan.

Vstopnice za koncert v Kopru bodo na voljo od ponedeljka, 12. marca, od 10.00 naprej na vseh prodajnih mestih Eventima in na njihovi spletni strani Eventim SI.

_________________

Če si že tukaj, preberi še …