OGLASNA VSEBINA

LASJE KOT V SOJU ŽAROMETOV!

Strokovno poznavanje lepotilnih olj in tri leta intenzivnih raziskav so pri Melviti obrodila sadove, ki jih letošnjo jesen v vabljivi malinasto rdeči barvi ekskluzivno postavljajo na prodajne police. Zaradi dokazanega učinkovitega delovanja indigovega olja na lase in lasišče je osupljivo olje uporabila za snovanje novih izdelkov za strokovno nego las. Mimogrede, ste vedno mislili, da je indigo moder? Pravzaprav ni … Melvitino indigovo olje je čudovite malinasto rdeče barve, ki poživi od jeseni utrujene lase in pusto kopalniško poličko nad kopalno kadjo.

OLJE S SLEDLJIVIM POREKLOM

je pridobljeno iz listov rastline Polygonum tinctorium, ki jo v srcu regije Luberon gojijo člani društva »Couleurs végétales de Provence«, iz kjer tudi izvira tradicija barvanja in pridobivanja barv, ki je navduhnila tudi Melvitine raziskovalce. Melvitin indigo raste v pravem naravnem raju, na opojnem vrtu gradu Lauris, ki si je v letih obstoja pridobil vzdevek »Jardin Remarquable« (izjemen vrt). Modri pigment listov je zelo čist in intenziven, po 100-% naravnem postopku ekstrakcije pa je brez uporabe sintetičnih sestavin spremenjen v olje. Ekstrakcija poteka pri zelo visoki temperaturi, ki spodbudi pravo barvno čarovnijo – modra barva prahu izgine, počasi pa se v olju razkrije rožnati odtenek indirubina – naravnega pigmenta, ki je prisoten v rastlini.

Indigovo olje

ZAŠČITEN PATENT IN SKRB ZA OKOLJE

Zeleni postopek ekstrakcije indigovega prahu v olje je v lepotni industriji povsem nov, ekskluzivno pa je bil razvit prav za Melvito in je zato zaščiten s patentom, prijavljenim v Franciji. Ker pri tem postopku ne pride do emisij CO2 in drugih odpadkov, vsi, ki nam srce utripa za čisto in zdravo naravo, izbrano oblikovane malinasto rdeče stekleničke lasne nege pozdravljamo odprtih rok in nasmejanih lic.

POŽIVI KOPALNICO IN POMIRI LASIŠČE

Ekološko indigovo olje je bogato z omega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami, ki so znane po svojem hranilnem in pomirjevalnem delovanju na kožo. Na lasišču indigovo olje ublaži občutke zategnjenosti in neugodja ter hkrati vzpostavi ravnovesje tudi na zelo občutljivem lasišču, lase pa neguje in ohranja njihov naravni sijaj.

Indigovo olje

DVOJNO DELOVANJE TREH IZDELKOV

V ponudbo izdelkov z indigovim oljem dodaja kar tri novosti – certificirano Indigovo olje (50 ml), Šampon za barvane lase in lasišče (200 ml) in Balzam za barvane lase in lasišče (150 ml). Indigovo olje učinkovito ohranja svežino barve in sijaj barvanih las do največ 12 umivanj, pomiri razdraženo lasišče in izboljša sijaj nebarvanih las. Šampon, obogaten z indigovim oljem, ultranežno očisti in pomiri razdraženo lasišče. Kombinacija esencialne maščobne kisline z vlažilnim delovanjem in izbranega antioksidanta obnovi lasna vlakna in hkrati ohrani intenzivnost barve. Formula brez sulfatov, silikonov, parabenov in mineralnega olja naredi lase mehkejše, lepše in bolj sijoče. Balzam sveže očiščene lase nežno neguje in razvozla, jim podari občutek mehkobe in prožnosti ter prepreči bledenje barve do največ 12 umivanj.

Foto: Melvita

____________

GORENJE pralni stroj

OGLASNA VSEBINA

____________

Če si že tukaj, preberi še …