Tako kakor veliko ljudi, ki se spopadajo z glivicami je tudi Mojca poskusila skoraj vse, da bi se znebila glivic, a ni nič pomagalo. Njen noht na palcu  noge je odstopil in bil rumene barve, poleg tega pa je bil tudi hrapav ter videti zelo nezdrav. Prijateljica ji je priporočila Powersept. Preizkusila ga je, ter bila nad rezultati navdušena. Glivice je namreč dokončno uničila. Nanašala si ga je na noht vsak dan 6 tednov in noht se ji je popolnoma obnovil.

dcebf-bigstock_pedicure_and_manicure_2064924

Powersept je izjemno učinkovit, saj napade glivice povsod hkrati. Ni glivic, ki bi lahko preživele napad vodikovega peroksida in aktivnega kisika, ki se sprošča pri njegovem delovanju. Powersept vsebuje stabiliziran vodikov peroksid po posebni švicarski formuli, pri delovanju pa razpade na vodo in kisik takoda ni rakotvoren, pospešuje pa celjenje in obnovo kože in nohtov ter nudi dolgotrajno preventivo. Ker je popolnoma naraven je primeren tudi za nosečnice in otroke, zaradi preproste uporabe pa ga lahko uporabljajo tudi starejši in vsi, ki se težko sklanjajo.

189903bc-akcija-old1_05606d05606d000000

KJE VSE SE SKRIVAJO GLIVICE?

Mnogi ne vedo, da glivice niso samo na nohtu, ampak se te nahajajo tudi med prsti, čeprav tam ponavadi uporabniki ne čutijo težav. Ker jih tam ne uničujejo je to eden izmed vzrokov zakaj se glivic ne rešijo. Powersept nazorno pokaže, kje se glivice nahajajo, saj se na tistem mestu tekočina zapeni. Tako jih uporabnik zaradi vidnega delovanja uspešno zatre.

Schimmelnagel

Powersept takoj uniči glivice na nohtih, koži, obutvi, površinah in priboru, s pomočjo kisika pa pospešuje celjenje in obnovo kožo in nohtov. Glivice uniči že prvi nanos, z njegovo nadaljno uporabo pa se preprečuje ponovitev okužbe. Z njim ustvarimo pogoje, da se koža in nohti zacelijo, okužba pa se ne more ponoviti.

27_Toe-Fungus-300x253  Powersept 1

POWERSEPT GLIVICE NAPADE TUDI POD NOHTOM!

Edinstvena lastnost Powersepta in prednost pred drugimi izdelki pa je tudi ta, da glivice napade tudi pod nohtom, saj Powersept vsebuje poseben pribor – aplikator, ki omogoča uničevanje glivic tudi na predelih pod nohtom in odstopljenih delih nohta. Že po prvem nanosu se zmanjša ali celo popolnoma odpravi srbenje na koži, nohti pa že po nekaj dnevih pričnejo spreminjati barvo. Nohti, ki že dolgo časa niso več rasli pa pričnejo ponovno z rastjo in obnovo.

athletes-foot-2

Powersept je dobro sprejati na mesto okuženo z glivicami, tudi po tem ko smo jih že uničili. Le tako se bomo namreč zaščitili pred ponovno okužbo. Uporabljamo ga po vsakem obisku bazena, savne, po dolgih pohodih in ob pričetku športne sezone.

iStock_000002998654Medium-e1452396378114-712x1024

Za dodatne informacije ali naročilo izdelka  lahko pokličete na telefonsko številko 031607951 ali pa naročite preko spletne strani Powersepta.

 

______

PREBERITE ŠE: