Foto: izbircnica.si

“Prvi pogoj, da začnem z okraševanjem je, da imam vse pospravljeno. Zato zdaj že dva dni pospravljam. Potem je obvezna prava glasbena podlaga. Na primer Sarah Brightman s svojo zimsko simfonijo (A Winter Symphony) me takoj ponese v pravo zimsko pravljico … in okraševanje se lahko prične.

okraski2

Danes je na voljo res veliko različnih vrst smrečic, od naravne, umetne, lesene … No, moja je iz nekakšne prepletene žice, s pritrjenimi ledenimi kristalčki ob konicah, srebrne barve. Imam jo že lep čas, vendar se je do danes še nisem naveličala. Je taka posebna. Predvsem mi je všeč, da nanjo lahko obesim tudi težje okraske, saj se veje ne povesijo in okraski visijo, kot si zamislim. Okraske pa (do)kupujem zelo počasi, vendar že kar dolgo. In kot pravijo, se počasi daleč pride. Do zdaj se jih je namreč nabralo res lepo število.”

podpismetka111_edited_edited

Kako imeti torej res čarobno novoletno jelko? Izbirčnica Metka  vam na svojem blogu ponudi kar šest ključnih nasvetov za to, da boste s svojo skupaj z okraski gradili tudi čudovite spomine. Pravi, da je pri okraševanju najpomembneje, da se zabavate in tako ustvarjate lepe spomine.

okraski1

 

______

naslovna2009

Izbirčnica je blog, v katerem Metka z vami deli svojo strast do oblikovanja in vsega lepega. Je vodnik po lepih predmetih, oblikovalskih znamkah, trgovinah/salonih z izbranim pohištvom in dodatki za dom. Našli boste tudi objave z zanimivih dogodkov, ki so povezani z dizajnom.