Piše: Aleš Čakš . Foto: arhiv NEU Residences

V NEU Residences na Kolodvorski ulici v Ljubljani bodo lahko kulinarični zanesenjaki med 22. in 24. septembrom uživali gastronomske presežke chefa Klemna Skubica na Pop up gourmet dogodku. Pop up restavracija za tri dni bo vsak večer sprejela 24 gostov.

Še več, chef Klemen Skubic bo goste (prijave za 7-hodno večerjo z lokalnimi živili in vinsko spremljavo za 89 evrov v NEU Residences sprejemajo na neu@neu-residences.com in na 031 450 200) tudi vključil v pripravo svojevrstnih jedi.

Chef Klemen Skubic se je med drugim kalil pri kuharskih chefih kot so Igor Jagodic, Bine Volčič in Boštjan Trstenjak. V zadnjem času se ukvarja s projektom Kulinarična doživetja na vašem domu, kjer po dogovoru s strankami v njihovem lastnem domu pripravi posebna kulinarična doživetja.

NEU Residences je poslovno-počitniško-stanovanjski hibrid s 55 stanovanji. Gostom kakovost bivanja zvišujejo nadstandardne storitve: ogrevan bazen na terasi z razgledom na Ljubljanski grad, NEUBAR, sodobne gostinske storitve, fitnes, prostor za skupno delo, sejna soba …