NAJLJUBŠE ZIMSKE IGRAČE ZA OTROKE

»Gremo na sneg!« bodo verjetno kmalu klicali otroci. Vsaj upamo, da ga v letošnji zimi zapade dovolj in bo veselje na deskah ali smučeh popolno. BOR BORG je poiskal nekaj ključnih zimskih »igrač« za najmlajše. Tako jim boste lahko z najboljšo opremo, ki jo najdete v trgovinah Intersport, omogočili varne in vrhunske zimske užitke. Naj zapade prvi sneg!

Deska Firefly Explicit

mala_bord

Deskanje na snegu je posebna oblika snežne zabave. Je kombinacija domišljije, kreativnosti in drznosti. Vragolije, ki jih je možno zganjati s tem preprostim rekvizitom, so pogosto prava paša za oči. Tudi najmlajši deskarji so pogosto pravi mojstri. Njim je namenjena privlačna snežna deska Firefly Explicit, ki navdušuje tako z izdelavo, pri kateri so uporabljene številne sodobne tehnologije, kot tudi z moderno grafiko, ki izžareva originalnost.

Dekliški smučarski čevlji Tecnopro G50

mala_pancerji

Smučarski čevlji skupaj s smučmi sestavljajo uigrano celoto. Le če so primerni, omogočajo varno smučanje in pravilno prenašanje sil s telesa na smuči. Zato je pomembno, da tudi otrokom priskrbimo smučarske čevlje, ki se ponašajo z vsemi temi značilnostmi. Pri Tecno Proju so zasnovali model G50, ki je, glede na velikost, na voljo z dvema polikarbonatnima zaponkama, tremi ali štirimi. Poleg tega ponuja otrokom prilagojeno upogibljivost, tehnologija Volume Control Plate pa omogoča prilagajanje prostornine notranjosti čevlja. Notranji čevelj se ponaša tudi z odlično toplotno zaščito.

Set dekliških smuči in vezi Tecnopro Sweety

mala_smuca

Smučanje je neizmeren užitek. To velja za odrasle in otroke. Pravzaprav je pri zadnjih še toliko bolj pomembno, da se prvih smučarskih korakov naučijo na ustreznih smučeh, s pomočjo katerih bodo že takoj dobili prave občutke. Tega se zavedajo tudi razvojniki Intersportove znamke Tecno Pro, ki so za mlade smučarke zasnovali smuči Sweety. Omogočajo smučanje v zarezni tehniki, opremljene pa so s številnimi sodobnimi tehnologijami za enostavnejše učenje in učinkovitejše smučanje. Smuči Tecno Pro Sweety so izdelane v Sloveniji.

 

Otroška smučarska očala Tecnopro Pulse S Revo

mala_ocala

Smučarska očala še zdaleč niso le modni dodatek. So zaščita pred močnimi UV-žarki, poleg tega pa skupaj s čelado sestavljajo učinkovito varnostno zaščito pri padcih in trkih. Otroška očala Tecno Pro Pulse S Revo so opremljena z dvojnimi polarizacijskimi lečami s posebnim premazom proti rosenju. Odlično se prilegajo obrazu in so opremljena s posebnim filtrom proti bleščanju.

 

Otroška smučarska čelada Alpina Carat

mala_celada

Alpina vnaša v smučarski svet nemško natančnost in občutek za varnost. Njihove izdelke uporabljajo številni asi belih strmin in zelo množična skupina rekreativcev. Vsem ozaveščenim smučarjem pa je skupno, da nosijo čelado, ki velja za najpomembnejše zaščitno sredstvo. Seveda nemški inženirji mislijo tudi na najmlajše. Njim so posvetili čelado Carat, ki je odlična zaščita za otroško glavo. Je zračna in udobna, poleg tega pa je opremljena s posebnim sistemom za enostavnejšo pričvrstitev smučarskih očal.