Foto: izbircnica.si

“Ko se temperature krepko spustijo in ko se prestavi ura na zimski čas, mi skupaj s krajšimi dnevi misli začnejo uhajati nekam v gorski svet, nekam, kjer prasketa ogenj v kaminu, v kakšno odmaknjeno gorsko kočo. Dolgi jesenski večeri so idealni za posedanje v udobju domačega fotelja, s toplim kakavom v roki in puhastim pregrinjalom čez noge. Mogoče bi bila košarica lešnikov v tem prizoru že čisto preveč kičasta?”

podpismetka111_edited_edited

Hmm, niti ne. Zelo podobne predstave o zimsko-jesenski vedrini, umirjenosti, užitkarstvu se porajajo tudi meni. Lahko si pristavim tudi to košaro z lešniki. Hvala Metka za to sugestijo.

Če vas zanima, kako si še gorsko kočo predstavlja tale Izbirčnica Metka, potem skočite na njen blog. Ima nekaj zelo všečnih idej kako pobegniti v gorsko kočo. In to kar v svojem domu.

ikea_sovrum_natur_inspiration_1-790x592

Serija pohištva Hurdal in pletena skrinja iz ratana Byholma , Ikea, 49,99 EUR

 

______

naslovna2009

Izbirčnica je blog, v katerem Metka z vami deli svojo strast do oblikovanja in vsega lepega. Je vodnik po lepih predmetih, oblikovalskih znamkah, trgovinah/salonih z izbranim pohištvom in dodatki za dom. Našli boste tudi objave z zanimivih dogodkov, ki so povezani z dizajnom.