NEOBIČAJNA CVETLIČARNA

”NOVA Showrooma se spominjam še iz časov, ko je, takrat še kot cvetličarna, sramežljivo stal skrit na Levstikovem trgu v centru Ljubljane. A to ni bila običajna cvetličarna. Bila je ena prvih prodajaln s konceptom, ki je poleg cvetja ponujala tudi čudovite dodatke za dom in malo pohištvo.

Evolucija iz cvetličarne v to, kar je NOVA Showroom danes, je precejšnja. Rož ni več, ostalo pa je pohištvo. Mnogo tega, saj se je salon medtem preselil v večje prostore. Zdaj se že skoraj štiri leta nahaja na Šmartinski cesti 53 in je z odličnim izborom oblikovalskih pohištvenih znamk eden najlepših salonov v Ljubljani. Lastnika, ki stojita za celotno zgodbo, sta zakonca Andreja in Andrej Krivošič. Sebe opišeta kot kuratorja blagovnih znamk, ki jih zastopata, z veliko ljubezni do lepega in nenavadnega. Za uspeh so zaslužne dolgoletne izkušnje, ogromno znanja in nenazadnje tudi odličen tim, ki ju obkroža.”

Katera znamka je bila prva ljubezen lastnice NOVA Showrooma, Izbirčnica zapiše v tem članku.

 

>>>>>>>>>

Izbirčnica je blog, v katerem Metka z vami deli svojo strast do oblikovanja in vsega lepega. Je vodnik po lepih predmetih, oblikovalskih znamkah, trgovinah/salonih z izbranim pohištvom in dodatki za dom. Našli boste tudi objave z zanimivih dogodkov, ki so povezani z dizajnom.

______________________

Če ste že tukaj, si poglejte še …