Ker smo Slovenci od Američanov prevzeli noč čarovnic, se lahko našemimo dvakrat v letu. Tokrat je na vrsti pust, čas zabave za otroke in odrasle. 28. 12. 2017 se lahko prelevite v karkoli!

IMATE KAJ ZA PUSTA HRUSTA?

Odločila sem se, da bom letos ustvarila izgled srhljive napovedovalke prihodnosti, saj se mi večina idej zdi izžetih, te pa pri nas nisem videla še nikoli. Kot vedno lahko ta videz po želji spremenite ali uporabite druge produkte. Čar kreativnosti je v tem, da lahko iz produktov, ki jih že imaš doma, ustvariš nekaj novega, nepričakovanega. Zakaj bi kupoval izdelke, ki jih lahko uporabiš le dvakrat na leto?

jasnovidka

OBRAZ

Tokrat sem na obrazu uporabila kanček več izdelkov kot ponavadi, saj sem želela doseči bolj realističen učinek. Najprej sem posegla po L’Orealovem True Match pudru. Lok pod obrvmi sem posvetlila s Catrice osvetljevalcem v odtenku “Golden Glow”. Pri liku, ki ga ustvarjam, so zelo pomembne ostre in izrazite obrazne poteze, zato ne varčujte pri konturi ličnic. Jaz sem za mojo uporabila Sleek Contour paleto “medium”.  Za grozljivo vijolično polt sem se spomnila na enojno senčilo, ki ga nisem še nikoli uporabila in me je izredno presenetilo – Makeup Revolution “Astral”.

IMG_8657

OČI

Za podlago na vekah sem uporabila Essence “I love Stage” primer. Senčila sem nanašala iz dveh palet, in sicer Morphe “350” in Makeup Revolution “Flawless Matte”. Iz prve sem uporabila zlato in rdeče senčilo, iz druge pa sem na čopič nanesla mat črno. Oči sem obrobila z L’Orealovim eyelinerjem v gelu, ki je ravno prav kremast, da se na oči nanaša lahkotno in natančno. Nadaljevala sem s trepalnicami, ki sem jih namazala s Catrice Pret-a-Volume maskaro, nato pa si prilepila še umetne trepalnice iste znamke. Za poseben misteriozen učinek sem v kotičke in zunanji del očes nanesla še dva zlata eyelinerja, metalnega in z bleščicami, znamke Golden Rose. Nazadnje sem poskrbela še za obrvi, najprej s Catrice Longlasting Brow Definer, nato pa še z Essence Eyebrow Stylist Set, tokrat s temnjšim senčilom za obrvi kot ponavadi, saj sem želela res definirati obrazne poteze.

IMG_8653

USTNICE

Poleg pilinga sem na ustnicah uporabila le en izdelek – Milani tekočo šminko v odtenku “Emotion”, ki je ravno dovolj temna in rdečkastorjava, da še bolj poudari srhljiv izgled lika.

IMG_8664DODATKI

Pri tem izgledu so zelo pomembne podrobnosti. Jaz sem za njih našla dva popolna produkta, prvi je Catrice Waterproof Liquid Liner, s katerim sem narisala žile in simbole na rokah. Namenoma sem posegla po vodoodpornem tekočem črtalu, saj želim, da moj makeup traja cel dan oziroma celo noč. Na rokah sem uporabila tudi Golden Rose šminko v odtenku “5”, ki mi je pomagala doseči “krvavi” videz.

IMG_8665