Foto: PR slike

”Jesen je moj najljubši letni čas,” mi pravi prijateljica. ”Listje je prav čudovite ognjene barve, začenja se obdobje najokusnejšega vina, kostanj se že peče  za vsakim vogalom, pa še moje stare čevlje lahko KONČNO zamenjam za nove.” Malce se nasmehnem. Podobno gre res s podobnim, kot pravijo, pravkar je namreč prebrala moje misli.

 

DARILO ZAME OD MENE

Stopiti v knjigarno je podobno kot stopiti v trgovino s čevlji. Že na vhodu te pričaka čudovit vonj knjig ali čevljev (odvisno seveda kje smo) in karkoli boš na koncu kupovanja odnesel s seboj, te bo spremljalo dobršen čas. Nekaj v mislih, nekaj pa na nogah.

Kje torej lahko letos najdete čudovit šopek najnovejših nožnih spremljevalcev?

alpina-draz_19

PRODUKT LJUBEZNI, UDOBJA, LEPOTE

Letošnjo jesen Alpina in Draž predstavljata kolekcijo modne obutve Alpina Draž – izbor najbolj priljubljenih modelov, ki so nastali v sklopu sodelovanja obeh podjetij od leta 2013 do danes. Elegantne interpretacije udobnega športnega čevlja v drznejših barvah in umetelnih vzorcih dajejo kolekciji pridih unikatnosti. Vse modele kolekcije Alpina Draž odlikujejo visoka kakovost, vrhunski dizajn in izjemno udobje, ki poživijo vsako garderobo.

alpina-draz_10

 

Alpina in Draž v teh dneh že snujeta nadaljnje uspešne poti sodelovanja. Tako so že zasnovali prve korake pri razvoju moške usnjene obutve po oblikovni zasnovi Alpina Draž. V trgovinah Alpina pa bo na voljo predvidoma do konca letošnjega leta.

alpina-draz_23

LEPOTA IN UDOBJE

Še vedno se spomnim besed svoje univerzitetne profesorice, ki je z očitnim navdušenjem razlagala kako si v njenih mladostnih časih nikoli ni predstavljala, da bodo športni čevlji lahko postali nekaj, kar so danes. Združiti udobje z lepoto se ji je zdelo zelo podobno kot verjeti v vile. Tiste pravljične. Pa vendar. 

Obutev Alpina Draž pooseblja nekaj tako unikatnega, lepega in udobnega, da je morda res čas, da začnemo verjeti v vilince.

___________
logo2
Celotno novo kolekcijo si lahko pogledate kar tule in svoj par izberete takoj.