ČLOVEŠKA NAPAKA / ČLOVEŠKA RIBICA

PRIMOŽ BEZJAK – karizmatičen igralec. Mariborčan. A dela v Ljubljani. Z Beton Ltd je v teku predstava Ich kann nicht anders, v Slovenskem mladinskem gledališču pa prav zdaj igra v Človeškem faktorju. Hmm, kje je že tisti Petelinji zajtrk … Ampak Primož tokrat raje piše o tem, kako sta se srečala človeška napaka in človeška ribica.

“V istem dnevu sta se srečala človeška napaka in človeška ribica. Ona in on. Ali on in ona. Slovnično sta seveda oba ona, ampak jaz govorim o njej in meni. Ne, še vedno sem nerazumljiv. Počasi. Rewind selector!”

Nadaljevanje kolumne v REVIJI GOODLIFE.

_____

screen-shot-2016-11-29-at-10-32-48-am

Celotno kolumno Primoža Bezjaka UM-NA-KOLO, si preberite ta četrtek v REVIJI GOODLIFE, ki izide kot priloga časnika DELO. 

 

 

_____

Primož Bezjak je izjemen gledališki in filmski igralec. Največji odmev je doživela njegova vloga v filmu Petelinji zajtrk. Pravkar pa ga lahko spremljate tudi v glavni vlogi v TV nadaljevanki na TV Slovenija Več po oglasih, avtorja Jonasa Žnidaršiča in v režiji Vincija Vouge Anžlovarja.

Izjemna je bila tudi predstava o slovenskem legendarnem smučarju Roku Petroviču, Rokova modrina. Nekaj ponovitev boste ujeli tudi v letošnjem programu Slovenskega mladinskega gledališča. Tule pa kratek pogled v predstavo.