Foto: Leaneen

”Do sedaj sem v življenju spekla samo dve torti, ta je tretja. Vedno me namreč skrbi, da se bo sesedla ali pa da bo preveč suha, ne vem, kako bi jo okrasila … Zato sem se odločila, da babici za god pripravim torto, ki je zelo priljubljena na tujih blogih in za katero se mi je zdelo, da bo uspela brez večjih težav. To je mileram torta oz. mileramka.

Lightroom-16-of-33-e1472750468906

Mileram torta je ravno prav sladka, krema je zelo okusna, sadje pa ji da svežino. Poleg tega pa tudi izdelava ni zahtevna. Idealna torta za toplejše dni, saj nas ne skrbi, da se bo stopila, poleg tega pa je zelo “lahka”, sama namreč ne maram težkih čokoladnih tort. Primerna je tudi za mesece, ko na voljo ni svežega jagodičevja, saj se lahko uporabi zamrznjeno.”

podpis leaneen

Kako speči božansko mileram torto, pa si preberite na strani food blogerke Leaneen.

_________________

Kaj prekomerno okusnega pa lahko še najdete pri nas? Preberite spodaj.