Čudovite ilustracije so prepoznavni del revije Goodlife. Torkrat iščemo najboljšo, ki bo na naslovnici POLETNE številke revije Goodlife.

Kaj če nas najbolj prepriča prav tvoja ilustracija? Pošlji nam jo ali pa nagovori prijatelja, sestro, sodelavca, teto … Spodbudi jih, da narišejo svojo za našo poletno naslovnico.

Zato se kar loti svoje ilustracije, le zelo POZORNO preberi spodnja navodila.
Tokratna tematika je poletno romantična – PLES (“Ples je pesem in gibi so njene besede.”). V dvoje, sam, z družbo, v ritmu, v užitku občutkov telesnosti in duše, počasi, divje, doživeto, umirjeno, na ulici, na plesišču, na plaži, ob sončnem zahodu,… Karkoli vam pade na misel, kakršnakoli podoba se vam izriše ob besedi PLES.

Pošljite nam torej svojo ilustracijo najkasneje do 20. MAJA 2018 na info@goodlife.si z napisom NASLOVNICA.

 

Izbrana ilustracija bo objavljena na naslovnici poletnega Goodlifa, ki bo izšel 6. JUNIJA, ter tudi na našem portalu.

In še nekaj smernic za vaše ustvarjanje:

  • Zgodba plesa naj nosi vaš podpis in tehniko, ki vam je najljubša.
  • Pozorni bodite le na zgornji del ilustracije, kjer je naslov revije (tu naj bo ilustracija manj intenzivna, tudi barvno, brez številnih detajlov).
  • Format naslovnice je 270 x 350 mm, narejena mora biti v cmyku, resolucija pa mora biti primerna za tisk, kar je 300 dpi.
  • Ilustracija mora biti avtorsko delo, ki pred tem še ni bilo nikjer objavljeno ali razstavljeno.
  • Avtor izbrane ilustracije prejme tudi honorar. Njegova ilustracija pa bo krasila naslovnico poletnega Goodlifa, ki kot priloga časnika DELO izide 6. junija.
  • Ker bo naslovnica tudi animirana  preko AR (augmented reality, obogatena resničnost) tehnologije in bo interaktivna kar z revijo, vas prosimo, da vsak element ilustracije shranite posebej (če je risano digitalno v layerjih, če pa je risano na roko, fotografirajte vsak posamezni element) oziroma shranite vsaj 8–10 sekvenc nastajanja ilustracije v enakih formatih naslovnice, torej 270×350 mm.

Tule si lahko pogledate animaciji in zgodbi prejšnjih dveh edicij.

Najlepša hvala in veliko ustvarjalnosti želimo!

_____________


____________

Če si že tu, preberi še tole …