Foto: Kaja Stankovič

MAKEUP, MAKEUP, MAKEUP!

Kot velika ljubiteljica makeupa sem znana po tem, da ga imam doma na pretek. Sama se šalim, da je moja kolekcija večja kot skladišče Müllerja, saj se v njej najdejo znamke vseh razsežnosti; od tistih iz drogerije, do dražjih profesionalnih. Povabilu dogodka Golden Rose sem se z veseljem odzvala iz dveh razlogov. Prvi je ta, da obožujem makeup, drugi pa, da v svoji zbirki že imam izdelke Golden Rose.

Top kozmetika

Z ostalimi novinarkami, blogerkami in ekipo Golden Rose smo sončen popoldan 25. oktobra preživeli v kavarni Zvezda v Narodni galeriji, da bi proslavili prvo obletnico prisotnosti kozmetike Golden Rose v Sloveniji. Tam nas je pričakal kozarec penine, organizatorka Eva Ahačevčič pa je pričela z uvodnim govorom. Izvedeli smo, da je turška kozmetika med top 5 proizvajalci lakov, teh imajo približno 1200. Zatem sta po mikrofonu posegla Enisa Musai, zastopnica znamke za Slovenijo, in pa Gregor Koprivnik iz Ličila.si.

gregorenisa

Gregor Koprivnik in Enisa Musai

Izvedeli smo, da je turška kozmetika med top 5 proizvajalci lakov, teh imajo približno 1200.

Malo bolj natančno pa je svoje izkušnje z blagovno znamko opisala vizažistka Mateja Pozeb, lastnica studia AlterEGO. Na svojem modelu je pokazala različne tehnike ličenja z uporabo močno pigmentiranih izdelkov kozmetike Golden Rose. Njej najljubši produkti so tekoče mat šminke, ki so letos obnorele cel svet, paletka za konturo obraza in pa eyeliner v gelu.

matejapozeb

Očarljiva vizažistka Mateja Pozeb v elementu

Vrhunska kvaliteta za ugodno ceno

Znamka poleg lakov in pigmentiranosti izdelkov slovi tudi po svoji neprekosljivi kvaliteti in ugodnih cenah, kar so pri Golden Rose Slovenija želeli, da spoznamo tudi me. V dar smo dobile vrečko dobrot oziroma »goodie bag«, ki je vsebovala dva kataloga, en odtenek laka in pa presenečenje. Nekatera dekleta so v svoji našla rdečilo za lica, nekatera puder v kamnu, jaz pa sem v svoji dobila črno črtalo za oči.

Kozmetiko Golden Rose si lahko ogledate tudi sami in sicer v Hali A v BTC-ju, City Parku ali pa v Celju in na njihovi novi lokaciji v Velenju. Za hiter pregled pa lahko ponudbo preverite in naročite na spletni strani licila.si.

Ličila Golden Rose

Ličila Golden Rose

So večja pregreha tortice ali ličila?

Kot se za vsak rojstni dan spodobi, smo se tudi me posladkale s slastno torto iz kavarne Zvezda in uživale v klepetu z ostalimi lepotnimi navdušenkami. Medtem se je že krepko stemnilo in iz sončnega dneva je nenadoma nastala noč. Tako smo z vrečko v roki in nasmehom na obrazu odkorakale iz prestižne galerije. Pa naj še kdo reče, da te makeup ne polepša!

Pa naj še kdo reče, da te makeup ne polepša!