Kaj vas čaka zanimivega to jesen na TV programih Pickboxa in Cinestar TV Premiere?

Poglejte naš izbor in video napovednike.

Celoten članek KOLUT si preberite v jesenski REVIJI GOODLIFE

____

BULL

TV-serija 2016, drama komedija

Igra: Michale Weatherly

PREMIERA NA PICKBOXU

Dr. Jason Bull, navdih za serijo je bil resnični psiholog dr. Phil, je briljanten, šarmanten in drzen strokovnjak za človeško vedenje, ki pri svojem delu uporablja tako psihologijo kot intuicijo in visoko tehnologijo, da bi ugotovil, kaj žene in gane porotnike, odvetnike, priče in obtožence.

 

MILIJARDE (Billions)

TV-serija 2016, drama

Igrajo: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Stiff

PREMIERA NA PICKBOXU

Dobitnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti in Damian Lewis igrata v odlični novi dramski seriji o svetu visokih financ in političnega vpliva. Vplivni odvetnik Chuck Rhodes (Giamatti) in briljantni kralj finančnega trga Bobby Axelrod (Lewis) se bosta znašla na nasprotnih straneh in izkoristila vse adute, da premagata drug drugega.

 

ČAROBNO MESTO (Magic city)

TV-serija 2012/13, kriminalka

Igrajo: Jeffery Dean, Olga Kurylenko, Steven Strait

PREMIERA NA PICKBOXU

V razkošnem hotelu Miramar v Miamiju proslavljajo novo leto 1959, medtem pa Castro prevzema oblast nad Kubo. To so viharni časi v Miamiju, toda to je mesto, kjer si želite, da vas opazijo. Tam so vsi, od Kennedyjev do mafije. Tam je tudi Ike Evans, ki vodi hotel. Da bi financiral svoje sanje, dušo proda mafiji. V Miramaru ni nič, kot se zdi.

 

AMY

Dokumentarec, 2015

CINESTAR TV PREMIERE

Prejemnik BAFTE, režiser Asif Kapadia, z dokumentarcem pove izjemno zgodbo šestkratne dobitnice grammyja in izjemne pevke Amy Winehouse. Vključil je tudi še ne videne posnetke in posnetke pesmi, ki niso izšle. Ta zelo moderni dokumentarec prikaže vso surovost sveta, v katerem živimo. Čudovita jazz umetnica je napisala in odpela izjemne pesmi, a strašanski uspeh jo je preganjal s pritiski medijev in jo tragično pripeljal do konca pri samo 27 letih.

BREZČASNA ADALINE (The age of Adaline)

Film 2015, drama

Igrajo: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford

CINESTAR TV PREMIERE

Navdihujoča ljubezenska zgodba Adaline je film, za katerega sta kostume oblikovali hiši Dior in Gucci. V tridesetih letih prejšnjega stoletja je nenavadna usoda doletela Adaline Bowman. Po avtomobilski nesreči prelepa mlada ženska ostane ujeta v telesu 29-letnice in to skrivnost uspešno skriva osem desetletij. Dokler se ne pojavi karizmatični Ellis Jones.

 

LJUBEZEN IN MILOST (Love & Mercy)

Film 2014, biografska drama

Igrajo: John Cusack, Elizabeth Banks, Paul Dano

CINESTAR TV PREMIERE

Glasbena biografska drama govori o Brianu Wilsonu, izjemnem glasbeniku, frontmanu glasbene skupine Beach Boys. Njihova glasba je zaznamovala celotno generacijo šestdesetih let. Naslov povzema istoimensko pesem z njegovega solo albuma iz leta 1988. Film prikazuje Wilsonovo osebno pot, odrešitev in ceno slave, ki jo je plačal tudi zasebno.

 

 

______

screen-shot-2016-09-20-at-12-43-53-pm screen-shot-2016-09-20-at-12-44-06-pm

Vse zgornje TV in filmske vsebine vas čakajo v Telemachovih paketih družine Gold, ki sedaj vključujejo še filmski paket CINESTAR TV PREMIERE in paket vsebin na zahtevo PICKBOX, prinašajo pa tudi višje hitrosti interneta.

Programa CINESTAR TV PREMIERE 1 in 2 bosta navdušila vse filmofile, saj prva predvajata najnovejše filmske uspešnice, paket vsebin na zahtevo PICKBOX pa vključuje več kot 3000 ur svetovnih filmskih premier, priljubljenih serij in animiranih filmov.

Izberite svoj paket GOLD TROJKA in izkoristite akcijsko ugodnost: zdaj tri mesece le en evro.