”Skrivnosti kratkih wellness oddihov, ki nas osvežijo in pripravijo na nove izzive! Oddihi so odvisni predvsem od tega, kar si želite, potrebujete. Vikend, nekaj dni ali pa morda cel teden oddiha? Kaj lahko pričakujete od wellness oddiha?

Oživite, osvežite, pomladite

Mnogo wellness ponudnikov najdemo v gorah, ob morju oz. nekje v naravi. Ravno ta bližina narave je eden izmed faktorjev, ki ugodno vpliva na počutje in še dodatno ojača občutek sprostitve (zvok valov, vetra …), zraven pa lahko naredimo še izjemne fotografije. Najdemo jih v eksotičnih krajih, pa tudi v skritih kotičkih v naši bližini (Logarska dolina, slovenska Obala, Gorenjska …). V nasprotju z običajnim dopustom, s katerega se ponavadi vrnemo bolj utrujeni, kot pa smo bili pred odhodom, se iz wellness oddiha vrnemo polni energije.

Očistite tudi telo, ne le duha

Poleg počitka se lahko na wellness oddihu odločite tudi za bolj zdravo izbiro hrane. Poskrbite, da pijete zadostne količine in tako iz telesa izločite čim večje količine strupov, ki se v nabirajo zaradi vsakodnevnega stresa in nezdrave prehrane. Tak pristop lahko pozitivno vpliva na nivo energije in spočit um. Poleg zdrave hrane pa na sprostitev ugodno vplivajotudi rekreacija, obisk savn, masaže, meditacija, branje knjig, sprehodi v naravi, obilica sončnih žarkov (teh nam primanjkuje, če smo cele dneve zaprti v pisarni) …”

>>>>

Kaj še lahko pridobite na WELLNESS oddihu? Preberi si TUKAJ.

___________

Če si že tu, preberi še tole …