ZDRAVO

Zdrava in pestra izbira za praznične dni vas čaka v Hoferju.

Screen Shot 2017-04-10 at 3.37.10 PM

Hofer prvi trgovec, ki je s polic umaknil jajca iz baterijske reje

Jajca so zaradi vsestranske uporabe priljubljena sestavina številnih receptov. Pri tem pa je še kako pomembno, da posežemo po tistih iz odgovorne reje. To je tudi razlog, da so pri Hoferju že prvega februarja s svojih polic umaknili kokošja jajca iz baterijske reje. Tako vam pri trgovcu ponujajo sveža jajca iz talne, proste ali ekološke reje, pri tem pa njihova ponudba še vedno ostaja skladna z njihovo osnovno obljubo: kupcem ponuditi izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni.

M_vsa_jajac

Ljubezen do izročila in tradicije

Če so vam všeč aromatične vrste kruha, boste zagotovo uživali v okusu pravega biorženega kruha brez kvasa Hoferjeve lastne blagovne znamke Okus tradicije. Pripravljen je z veliko ljubezni do izročila in tradicije iz naravnega kislega testa, ki velja za najstarejše naravno sredstvo za vzhajanje. Je izključno iz polnozrnate ržene moke, s slastnimi praženimi sončničnimi semeni in uravnoteženim izborom začimb, kot so koriander, koromač in kumina. Ker ima dovolj časa za počivanje, je še posebno sočen in dlje obstojen. Najdete ga predpakiranega na policah trgovca.

M_kruh

 

Zdravo in uranoteženo

Testenine so pomemben del naše kulinarike, saj jih radi pripravljamo kot prilogo ali samostojno jed. Če prisegate na zdravo in uranoteženo prehrano, naj se na vašem jedilniku vsaj občasno znajdejo tudi polnozrnate testenine, ki naše telo oskrbujejo s potrebnimi vlakninami, minerali in vitamini. Polnozrnate testenine Hoferjeve lastne blagovne znamke Carloni so iz stoodstotno polnozrnate pšenične moke. Na policah trgovca jih boste med stalno ponudbo našli v treh vrstah: izbirate lahko med špageti, peresniki in svedri. Ker so plod domačega znanja in truda, so dodatno označene z logotipom Kakovost iz Slovenije.

M_spageti3  M_spageti1

 

Okusna osvežitev za ohranjanje vitalnosti

Kefir sodi med zdravju koristna živila in z njegovim rednim uživanjem lahko prispevamo k ohranjanju vitalnosti in zdravja. Pri Hoferju boste našli bio sadni kefir z okusom breskev, jagoda ali banana iz ekološko pridelanega mleka z 1,5 odstotka mlečne maščobe lastne blagovne znamke Natur aktiv. Po tradicionalni metodi iz pravih kefirjevih zrn ga za trgovca pridelujejo v Mlekarni Krepko, ki je dvakrat zapored prejela prestižno nagrado superior taste award z najvišjo oceno za kakovost in se tako uvrstila med najbolj elitne proizvajalce hrane in pijače na svetu.

M_zdravo

Okusen in energijsko bogat kruh

Zakaj ne bi dne začeli z zlatorumeno zapečenim kosom kruha s slastnimi koščki sadja in oreškov v sredici in skorji? Rustikalno vrsto kruha, ki je bogat vir energije, sveže pečeno dnevno najdete v Hoferjevi pekarni. Kruh vsebuje sirotko, ki je že pred davnimi stoletji veljala za zdravilno pijačo. Primeren je tudi za športnike, saj ne vsebuje dodatnih emulgatorjev in je pomemben vir beljakovin ter mineralov.

M_kruh2