KAJ VAM PRINAŠAJO JESENSKE ZGODBE?

V četrtek, 27. 9., z Delom prihajajo do vas jesenske Goodlife zgodbe. Jesenski veter je prinesel krasno zgodbo s Krasa, namige za pohakovanje po Stockholmu, vpogled v življenje mlade ameriške filmske igralke s slavnima staršema in med drugim tudi kako se proesionalni športnik spopada s koncem kariere in kje začeti novo. Tule pa poglejte še podrobne napovedi zgodb.

OBISK Tomislav Kuljiš – »Na otrokov razvoj veliko bolj vpliva to, kakšni so starši, kako so, kot to, kaj delajo,« pove terapevt in ustanovitelj IPD centra za Osebni razvoj in Naravno starševstvo.

PORTRET Dakota Johnson – Patriciji Maličev pove, da se je v šovbiznis rodila. Njena mati je oskarjevka Melanie Griffith, oče Don Johnson iz Miami Vicea. Pri osemindvajsetih, pravi, se počuti svobodnejšo kot kdaj koli prej.

PLATNO Natan Esku – Poseben, samosvoj in vizionarski ustvarjalec zase pravi, da je rokodelec. Njegov um je nenehno razmišljajoč in v iskanju ustvarjalnih idej. Natanov prepoznavni slog spominja na ulično umetnost.

ŠKARJE Moški v barvah – Na Milano Moda Uomo, tednu moške mode, je na letošnji januarski in junijski izdaji presenetljivo manjkalo nekaj velikih imen. Katera in kakšen vpliv imajo vzorci, etno pridih v moški modi?

DUEL: Boštjan Nachbar in Sani Bečirović o koncu košarkarske kariere – NA NOŽ: Bistro Bazilika, pite in juhe kot prava oaza domačnosti in Špacapanova hiša s preprosto kraško filozofijo – UM-NA-KOLO: Sašo Dolenc o starem prepričanju, da televizija poneumlja, knjige pa izobražujejo, kar ne ustreza več napredku.

POBEG na Kras – Pred časom sem slišala, da lahko Kras doživiš drugače, kot sem ga odkrivala doslej. Prek igre spoznavaš sebe, soigralce in kraške zgodbe – pravo butično doživetje za dušo.

DOBRO MESTO Stockholm – skozenj nas popelje Maja Keuc

 

V ČETRTEK, 27. 9., Z DELOM JESENSKI GOODLIFE

revija goodlife

Jesenski Goodlife Ilustracija Natan Esku

Ilustracija naslovnice: Natan Esku

________________

GORENJE pralni stroj

OGLASNA VSEBINA

________________

Ker si že tu, preberi še tole …