I AM PARTY IN ŠPICA

Maj je mesec ljubezni in tisti mesec, ko dokončno odvržemo topla oblačila in se z veseljem predajamo dogodkom na prostem. Brsteča narava okoli nas kar kliče k druženju s tistimi, ki jih imamo najraje.

Ljubljanska Špica je že leta sinonim za družabne dogodke le streljaj od centra mesta. Sezono zabav bodo I AM Party in Špica 19. maja ob 20.00 (Kaval Group) otvorili z brezplačnim, urbanim dogodkom, kjer bodo zvezde večera Xequtifz.

Urban, pop band, ki ustvarja na liniji med akustiko in elektroniko nudisca in plesne glasbe. Veljajo za najboljši »live« band daleč naokoli. Posebno noto njihovemu ustvarjanju pa dodaja Hannah Mancini.

Vse ljubitelje eletronskih ritmov pa bo po koncertu Xequtifz zabaval DJ Dey. Najbolj prepoznaven HipHop & RnB DJ v Sloveniji in ustanovni član dua BluBird, ki ga je pod svoje okrilje vzela multinacionalka Sony Music Entertainment.

Za posebno popestritev pa bo poskrbel redni udeleženec resničnostnih šovov Tibor Baiee, ki kadar ne kuha, bobna na konge. Na dogodku vstopnine ni, vabljeni vsi zabave željni, da skupaj začnemo sezono dogodkov na prostem v najlepšem mestu na svetu.

________________

Ker si že tu, preberi še tole …