Kako lahko izboljšate svoj imunski sistem in se zavarujete pred zimskimi prehladi in boleznimi? Na splošno imunski sistem naredi izjemno nalogo, da vas brani proti mikroorganizmom, ki povzročajo bolezni. Za vas smo pripravili nekaj izdelkov, ki vam lahko pomagajo pri izboljšanju imunskega sistema, pa tudi nekaj dobrot s katerimi se lahko malce “pockrljate.”

 

B COMPLEX – VITAMINI B-KOMPLEKSA S CVETNIM PRAHOM

Po jutru se dan pozna, zato se že zgodaj napolnite z vitamini, ki skrbijo za vaše razpoloženje. Vitamini B-kompleksa dajejo energijo in prispevajo k normalnemu delovanju živčevja in možganov. Nepogrešljivi so za hormonsko in psihološko ravnovesje.

MEDEX.SI

 

PROPOLIS C + ZN – ŠUMEČE TABLETE S PROPOLISOM, VITAMINOM C IN CINKOM

Tudi voda prispeva k dobremu delovanju imunskega sistema. Privoščite si jo obogateno s propolisom, vitaminom C in cinkom, ki so od jeseni na voljo v obliki šumečih tablet Propolis C + Zn iz Medexa.

 

MEDEX.SI

 

GELÉE ROYALE JUNIOR IN GELÉE ROYALE BABY – MATIČNI MLEČEK Z NARAVNIMI VITAMINI ZA NAJMLAJŠE 

Ko virusi snujejo napad, je dobro, da so otroci že korak pred njimi. Poskrbite za njihov imunski sistem z matičnim mlečkom in naravnimi vitamini. Za otroke med enim in tretjim letom starosti je tu Medexov Gelée royale baby, za tiste od tretjega leta pa Gelée royale junior.

zdravo

MEDEX.SI

 

STRES KONTROL

Ko se zdi, da je vsega preveč in se misli težko osredotočijo na eno stvar, je čas za Stres kontrol. Kapsule z rodiolo roseo in vitaminom B5 zmanjšujejo utrujenost ter prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.

zdravo

MEDEX.SI

 

MMMARMELADE BEATRICE – KONCENTRIRANO PRIMORSKO SONCE 

Mmmarmelade Beatrice so iz prvovrstnega sadja in zelenjave, ki sta polno dozorela na rastlini in prihajata s Krasa ali iz Vipavske doline. Vse recepture so izvirne, sadni delež pa tudi za 298 odstotkov presega minimalno predpisanega, dodanega sladkorja je malo ali celo nič. To so ekstra domače marmelade brez dodanih zgoščevalcev, barvil ali konzervansov in ročno embalirane. Izbirate lahko med več kot 30 okusi.

zdravo

IKZ.SI/MMM_BEATRICE

 

MMM ČATNI BEATRICE

Čatni izvira iz južnoazijske kuhinje in je priljubljen po vsem svetu. Okusi temeljijo na mešanici slanega in sladkega, kislega in rahlo pekočega, največkrat sadnega in zelenjavnega. Mmm čatni Beatrice ima nadpovprečno velik sadni/zelenjavni delež. V njem so prvovrstno sadje, zelenjava in začimbe vseh sort. Odlično se priležejo tudi k slastnim brusketam, mesu, siru in še čemu.

zdravo

IKZ.SI/MMM_BEATRICE/OSTALE_MMM_COPRNIJE

 

 

__________
A1-Novipaketi

OGLASNA VSEBINA

___________

Povzeto po članku Zdravo medex, revija Goodlife, jesen 2018

zdravo

 

___________

Ker si že tu, preberi še tole …