Foto: Kaja Stankovič

TO JE BIL TVOJ DAN LJUBEZNI

Datum, ki si ga fantje nikoli ne bodo zapomnili, dekleta pa nanj čakajo celo leto –valentinovo. Ob tej priložnosti vsi želijo izgledati čudovito, nam ženskam pa podari tudi dodaten izgovor, da se lahko lepo uredimo in naličimo. Z boljšo polovico ali brez, ta članek in filmček sta namenjena prav vsem!

Kot za katerikoli makeup videz, tudi pri tem velja, da vam ni treba uporabljati istih pripomočkov in ličil kot jaz. Vedno je dovolj le podoben odtenek, čopič in volja do zabave, pa smo pripravljeni na preobrazbo!

Obraz

Na obraz sem najprej nanesla Catrice Prime and Fine podlago za matiranje kože, nato pa nadaljevala z  L’Orealovim True Match pudrom in čezenj s pomočjo Sleek kremne palete naredila konturo. Za vibranten videz kože sem posegla še po novem izdelku Catrice Strobing Gel Highlighter, ki pomaga doseči videz zdrave in sijoče kože. Pozabila pa nisem niti na rdečilo, tokrat znamke Trend IT UP v odtenku 50.

IMG_7656

Ličila za obraz

Obrvi

Obrvem sem dodala obliko s Catrice Longlasting Brow Definer črtalom in jih poudarila z Essence Eyebrow Styling Set senčilom.

IMG_7644

Set za obrvi

Oči

Na vekah sem uporabila paleto mojstrice za obrvi, Anastasie Beverly Hills, z imenom Modern Renaissance. Iz te paletke sem izbrala 5 senčil. Z mešanico Golden Ochre in Warm Taupe sem ustvarila prehod, z Venetian Red sem pobarvala celotno veko, s Cyprus Umber sem ustvarila bolj dramatično oko na zunanjem delu, Vermeer pa mi je služil kot osvetljevalec obrvi in notranjega dela očesa. Ker sem želela malo bolj živahen in močen videz, sem dodala še senčilo znamke Morphe z imenom Untamed.

IMG_7686

Romantična ličila za oči

Oči sem obrobila z vodoodpornim Catrice črtalom in na trepalnice nanesla le en sloj Catrice Pret-a-Volume maskare, saj sem nato dodala še umetne trepalnice kozmetike Essence.

IMG_7691

Za bolj dramatičen videz

Ustnice

Za gladek nanos izdelkov na ustnice, jih najprej rahlo podrgnem s pilingom iz Lusha z imenom Sugar Plum Fairy, da bolje vidim rob ustnic, pa jih prej obrobim še z Golden Rose črtalom. K tokratnemu videzu sem nalašč dodala vodoodporno tekočo šminko v odtenku Poison Apple znamke LASplash, saj bo le vodoodporna šminka zdržala tako hrano in pijačo kot tudi dolge poljube.

IMG_7667

Vse potrebno za zapeljive ustnice

Po želji lahko katerikoli korak izpustite ali pa ga prilagodite za svoje potrebe. Največja lepota je, da si videz interpretiramo po svoje in se s pomočjo makeupa počutimo še bolje; naši fantje nas imajo namreč radi z ličili ali brez.