Začnite dan preprostejše. In naj vaš vsakdanjik vsebuje, kar potrebujete, in nič, kar bi po nepotrebnem napolnilo vaše misli. Izberite eno ali pa tudi več Samsung naprav in si ustvarite unikaten vsakdanjik.

GALAXY A52 5G

Prepustite se sistemu kamer z več objektivi na Galaxy A52 5G pametnem telefonu, ki vaše fotografije povzdigne na višjo raven. Poslovite se od zamegljenih fotografij in video posnetkov, saj vam OIS (optična stabilizacija slike) pomaga stabilizirati posnetke, da gibanje ostane tekoče, fotografije pa ostre tudi ob slabši svetlobi. 12 MP ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo, medtem ko se makrokamera osredotoči na najmanjše podrobnosti in fotografijam doda naravni bokeh učinek. Občudujte posnetke, ki jih boste s 64 MP glavno kamero z OIS ujeli v izjemno visoki ločljivosti. Pri tem pa uporabite tudi 5 MP globinsko kamero, ki vam omogoča prilagajanje globine polja na vaših fotografijah. S preprostim dotikom zlahka prilagodite zameglitev ozadja svojega motiva za visokokakovostne fotografije portreta, ki resnično izstopajo.

Cena: 469,90 evra

GALAXY A72

Razširite svoj pogled z realističnim 17 centimetrov brezkončnim O-zaslonom. FHD+ Super AMOLED zaslon, ki omogoča jasno sliko tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Neverjetna kamera, ki vedno zagotavlja ostre in stabilne posnetke, zdaj omogoča snemanje v izjemno visoki ločljivosti s 64 MP glavno kamero z OIS (optična stabilizacija slike). Razširite kot gledanja z ultraširokokotno kamero. Povečajte slike do novih razdalj s 3-kratno optično povečavo in 30-kratno prostorsko povečavo na telefoto kameri z OIS. Udobne, tanke in zaobljene linije na brezhibni obliki Galaxy A72 pametnega telefona pa zdaj predstavljajo nov standard za osupljivo obliko. Svoj slog lahko izrazite v štirih izjemnih barvah: vijoličasti, črni, beli in modri.

Cena: od 479,90 evra

GALAXY S21 ULTRA 5G

Galaxy S21 Ultra 5G je pametni telefon, ustvarjen z edinstveno konturno rezano kamero, ki predstavlja revolucijo v svetu fotografije in vam omogoča ustvarjanje kinematografskih 8K videoposnetkov in epskih slik – hkrati! Galaxy S21 Ultra 5G je zahvaljujoč najhitrejšemu čipu in najmočnejšemu steklu v Galaxy seriji ter 5G tehnologiji in celodnevni bateriji vsekakor vreden svojega imena. Galaxy S21 5G Ultra prinaša združljivost s S Pen pisalom, kar pomeni, da lahko do potankosti spreminjate svoje videoposnetke vse do zadnje sličice, z natančnostjo, ki je vaši prsti ne premorejo. S Pen pisalo pomeni tudi natančnost na dosegu vaših rok in je prvo pisalo za Galaxy S serijo, ki bo zahvaljujoč realističnemu občutku na novo napisalo pravila mobilnega sveta.

Cena: od 1.249,91 evra

GALAXY WATCH3 PAMETNA URA

Galaxy Watch3 pomeni najnaprednejši sistem za spremljanje počutja na pametni uri. To je ura, ki pazi na vas. Galaxy Watch3 pametna ura združuje storilnost mobilnega telefona in vodilno tehnologijo pri spremljanju vašega počutja v eni sami vrhunski, klasični napravi. Galaxy Watch3, Samsung najnaprednejša Galaxy Watch pametna ura, vam bo omogočila preprosto upravljanje življenja in počutja, da boste lahko poskrbeli za svoje dobro počutje. Zdaj lahko resnično vzamete počutje v svoje roke in ga spremljajte kar na zapestju. Preverite krvni tlak prek aplikacije Samsung Health Monitor. Pred prvo uporabo uporabite tlakomer, nato pa pametni senzorji izmerijo krvni tlak z analizo pulznega vala. Vsak dan lahko preverite vaš krvni tlak in spremljate vaš rezultat, poročilo pa prejmete kar na vaš telefon.

Cena: od 479,90 evra

GALAXY S21 5G

Galaxy S21 5G je po velikosti najmanjši predstavnik serije Galaxy S21 5G pametnih telefonov, saj diagonala njegovega zaslona meri 15,7 centimetra. Tako kot druga dva modela, tudi Galaxy S21 5G odlikuje edinstveni dinamični AMOLED 2x zaslon, ki sije v živahnih barvah in neverjetni ostrini ter zagotavlja izkušnjo gledanja. Galaxy S21 5G, ki pomeni revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij, se lahko pohvali tudi z baterijo z zmogljivostjo 4.000 mAh, s katero lahko brezskrbno uživate v neskončnem brskanju.

Cena: od 849,90 evra
GALAXY S21+ 5G

Galaxy S21+ 5G ima, tako kot preostala dva predstavnika serije S21 5G, vse – neverjetno kamero, Samsung najzmogljivejši procesor in izjemno celodnevno baterijo. Z brezkončnim – O zaslonom v izmeri 17 centimetrov, poleg neverjetne odzivnosti telefon odlikuje tudi funkcija inteligentne optimizacije hitrosti osveževanja, ki jo prilagodi vašim aktivnostim. Pohvali se lahko z več kot kinematografsko 8K ločljivostjo, s katero boste lahko epske fotografije zajemali kar iz videoposnetkov. Galaxy S21+ 5G je pravi magnet za oči – odet je v čudovite barve: fantomsko rožnato, fantomsko vijoličasto, fantomsko črno ali fantomsko srebrno.

Cena: od 1.049 evrov

GALAXY BUDS PRO BREZŽIČNE SLUŠALKE

To so prave brezžične slušalke s profesionalno tehnologijo za resničnostni zvok kot še nikoli do zdaj. Inteligentni ANC vam omogoča gladko preklapljanje med dušenjem hrupa in popolnoma prilagodljivim ambientalnim zvokom. Zato spustite zunanjost k sebi – ali pa jo pustite zunaj. To je vaš svet. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke vam omogočajo, da slišite le najboljše. Aktivno dušenje hrupa na Galaxy Buds Pro brezžičnih slušalkah odstrani do 99 odstotkov hrupa v ozadju. Mikrofoni na notranji in zunanji strani nadzorujejo hrup v realnem času. Izberite stopnjo ANC, s katero ojačate ali utišate zvoke iz okolja z inteligentnim algoritmom, ki zmanjšuje hrup: nastavite jo na visoko na glasnem avtobusu ali na nizko v tihi knjižnici – brez potrebe po spreminjanju glasnosti. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke ponujajo najbolj realistično zvočno izkušnjo z Galaxy Buds brezžičnimi slušalkami ne glede na to, ali poslušate nov album ali zvočno knjigo.

Cena: od 229 evrov

Foto: arhiv Samsung