Letošnji pust je že zdavnaj pregnalo zadnje zvonenje kurentov, vsi navdušenci preoblek pa imajo jutri še zadnjo možnost za preobrazbo v izstopajočo masko. Za vse tiste, ki ste ob poplavi mask ostali brez navdiha, kot tudi za vse, ki ste le radovedni, smo pripravili izbor “good” mask za jutrišnji noč čarovnic. Da bo čarovnica sita in kotel cel!

PENNYWISE MALO DRUGAČE

Zagotovo si je večina od vas ogledala letošnjo top grozljivko – Tisto. Nobenega dvoma ni, da bo ubijalski klovn hit letošnjih grozljivih preobrazb. Da boste izstopali od množice in postali najboljši morilski zabavljač, priporočamo, da svojemu kostumu dodate zasuk, ki vas bo ločil od ostalih klovnov in klovnes. Morda bi za inovativnost poskrbel par klovnov, moškega in ženske? Sloviti “IT” bi odlično poskrbel tudi za skupinske kostume. Prestavljajte si – kup prijateljev z različno poslikanimi izrazi na obrazu, a skupno misijo – povzročanjem groze!

WONDER WOMAN IN DRUŽBA SUPERJUNAKOV

Po moških superjunakih se je na filmskih platnih končno zavrtel film Wonder Woman, za katerega z gotovostjo trdimo, da bo eden izmed najbolj nošenih kostumov letošnje noči groze. Kaj? Ste pozabili, da se bliža noč čarovnic? Z le nekaj domišljije si kostum Čudežne ženske naredite kar sami. Kako to naredite, si lahko ogledate v spodnjem videu. Pa še namig: za unikatnost se s prijatelji dogovorite, da boste letošnjo noč preživeli kot skupina super junakov in rešili Halloween 2017!

MAČKA REŽALKA

Kolikokrat ste na zabavah opazili vsaj ducat deklet, oblečenih v seksi mačko? Malce prevečkrat, se vam ne zdi? Zato vam predlagamo preobleko v mačko, ki je ogrela srca tako otrok kot odraslih – Režalko. Vedno nasmejana magična žival je popolna za letošnjo noč čarovnic, saj je poslikava po obrazu dokaj preprosta, za kostum pa si lahko izberemo oblačila, ki jih imamo doma, bodisi v črni ali pa roza-vijolični barvi.

NEONSKA LOBANJA

Tradicija je, da je 31. oktober obdan z okostnjaki in čim bolj srhljiv. Ker je ideja preobleke v okostnjaka že precej izrabljena, vam tokrat predstavljamo poslikavo obraza, s katero boste zasvetili v temi. Dobesedno!

LUTKA CHUCKY

Lutka Chucky je tako kot Anabelle ena izmed tistih otroških igrač, ki nam buri domišljijo in je del nočnih mor tako otrok kot odraslih. Kako pa se preobrazite vanjo? Ta ideja je odlična za jutrišnje rajanje pozno v noč, pazite le, da ne boste preveč prestrašili ljudi okoli vas.

ŽAGA

Če vam všeč zgornja ideja, nikakor ne pozabite na zlikovca, ki se rad igra igrice. Osmi del filmske franšize je v naše kinematografe prišel pred nekaj dnevi, zato uporabite to svežo idejo in se poigrajte s svojimi prijatelji. Najboljše od vsega je, da je kostum izredno lahek za poustvaritev, lahko pa ga začinite po svoje in postanete tudi bolj privlačna verzija. Kakor želite!

PIRATI NOČI

Kdo ne obožuje smešnega, a premetenega pirata Jacka Sparrowa, ki se izvleče iz še tako težke situacije? Ena izmed najdaljših noči v letu je naravnost ustvarjena za preobleko v gusarja, pa naj bo to Jack Sparrow, kapitan Kljuka ali pa vaš lasten lik, ki si ga boste izmislili sami. P.S. modni dodatki so v tem primeru vaši najboljši prijatelji!

NEVARNA VOLKULJA

Auuuuuuuuuu, kako dobra maska! Jutri je dovoljeno prav vse. Od poslikav po obrazu, nore garderobe in glasnega oglašanja! Prevzemite pobudo in bodite alfa samica s preobleko v nevarno volkuljo. Bi zmogli voditi trop?

SPICE GIRLS

Se s prijateljicami odpravljate v klub, pa ne veste kako bi se oblekle? Za vas imamo zelo začinjeno idejo! Kaj pravite na to, da bi se za eno noč preobrazile v nekdaj najbolj popularno dekliško skupino Spice Girls? Pred odhodom vam priporočamo, da povadite vaše avtograme, saj jih boste najverjetneje morale podeliti kar nekaj.

EKIPA IGRE PRESTOLOV

Ne glede na to, ali boste letošnjo noč groze preživeli sami, v paru ali pa s prijatelji, Igra prestolov je televizijska serija, ki vam ponuja neomejene ideje. Ne glede na to, ali bi se radi preobrazili v kraljico zmajev, postali nevarna Arya ali pa po ulicah postopali kot simpatični Jon Snow, z vašim kostumom boste osvojili igro mask!

——————

Preberite še: