Foto: Bit Sever
No, to morda lahko uspe le trenutno najbolj znanima akrobatoma v Sloveniji. To, kar je za njiju le običajen dan, je za običajnega smrtnika nepredstavljivo dejanje. Filip Kržišnik in Blaž Slanič, slovenski in tuji javnosti znana pod imenom F&B Acrobatics, sta akrobata, ki se vsakodnevno soočata z ekstremnimi situacijami. Na prvi pogled neizvedljivi gibi ob pogledu nanju postanejo lahkotno dejanje, ne bojita se vrtoglavih višin, hoja po roki pa je za njiju postala skoraj tako enostavna kot hoja po nogah.

Robbo F&B Acrobatics 6

A tokrat sta šla ekstremna akrobata še korak dlje in njunim manevrom dala nov zalet in svež pristop. Zakaj bi zaplavala v rutino, če lahko ponudiva nekaj novega, sta si rekla in se povzpela na kolesa. V sodelovanju s podjetjem Robotix, ki je na slovensko tržišče pripeljalo inovativno prevozno sredstvo nove generacije, električno rolko Robbo, predstavljata Robbo F&B Acrobatics.

Robbo F&B Acrobatics 4
Dobro, mogoče ne boste ravno leteli po mestu, se boste pa lahko precej hitro premikali po mestnih ulicah in zastojev za vas praktično ne bo več. Le malo treninga za ravnotežje in že lahko švigate mimo vseh različnih ovir. Filip in Blaž sta navdušena: »Pa naj bo za pomoč pri gibanju ali pa za izvajanje se bolj norih in ekstremnih akrobatskih trikov – Robbo F&B Acrobatics je vrhunska naprava tako za zabavo kot za vsakdanje življenje. Gibanje na povsem novem nivoju!«

Robbo F&B Acrobatics_Filip in Blaž
Pridite in ga preizkusite. Vabljeni v Modno hišo Ikona na Mestnem trgu 24 v Ljubljani.

Robbo F&B Acrobatics 33