Oglasno sporočilo Hofer

V vročih dneh se je odlično osvežiti z mrzlim sladoledom. Če boste najbolj priljubljeno poletno sladico še fotografirali in svoj vtis objavili na Instagramu, pa na vas čakajo še nagrade v skupni vrednosti več kot 1.000 €.

Sladoled si privošči 88 % Slovencev

Ustvarjanje sladolednih vtisov, ki vas lahko odpeljejo na vikend oddih v Firence, za večino ne bo predstavljalo velikega izziva. Raziskave namreč kažejo, da si je preteklo leto kar 88 % Slovencev v poletnih mesecih privoščilo sladoledno ohladitev. V zimskem času se jih s sladoledom posladka le dobra polovica. Čez lužo je navdušenje nad sladoledom še večje, privošči si ga namreč kar 90 % ameriških gospodinjstev, povprečno pa ga posameznik letno zaužije kar 26 litrov, kar jih po porabi uvršča na prvo mesto. Američani so med drugim daleč najbolj navdušeni nad vaniljevim sladoledom (28 %), sledita pa mu okusa mete in čokolade ter smetane s piškotkom.

M_Fotografija_sladoled (1)

Slasten sladoled. Super srečneži.

Če ste tudi vi med tistimi, ki si poletja ne znajo predstavljati brez sladoleda, vas pri Hoferju vabijo, da poskusite katerega izmed sladoledov znamke Grandessa. Svoj najljubši sladoled še fotografirajte, fotografijo pa objavite na svojem Instagram profilu in jo opremite z oznakama @HoferSlo in #Hoferjevsladoled. Na ta način se boste potegovali za vikend potovanje za dve osebi v prestolnico sladoleda, Firence. Da boste na pot odšli z vso nujno opremo, boste prejeli še Hoferjeve bone v vrednosti 300 EUR, vsak teden pa bo izbrana tudi najbolj prepričljiva fotografija, ki bo nagrajena s Hoferjevimi boni v vrednosti 150 EUR.

_________

 V Hoferjevi Instagram nagradni igri lahko sodelujete do 16. julija 2017.

Vabimo vas, da sledite Hoferjevemu Instagram profilu www.instagram.com/hoferslo/.

instagram