Le najboljše je dovolj dobro 

M_Demeter_Natur aktiv_kasice

Prehrana otroka v najzgodnejšem obdobju je ključna za njegov razvoj. Seveda je vse, kar je pripravljeno doma, najboljša izbira, vendar nam tempo življenja pogosto narekuje tudi hitrejše rešitve, za katere pa želimo kot starši poskrbeti, da so najboljše. Tako smo pri Hoferju za vaše malčke našli prvovrstne bio otroške kašice znamke Natur aktiv, ki se ponašajo s certifikatom Demeter, saj so iz sestavin ekološkega/biodinamičnega kmetijstva. Kašice so brez dodanega sladkorja (vsebujejo naravno prisotne sladkorje), brez dodanega natrija ali soli in z minimalno vsebnostjo glutena ali popolnoma brez njega. Pridelane so s trajnostno zavestjo, do okolja prijazno in brez škodljivih gnojil ter pesticidov, kar je z logotipom Demeter tudi jasno prikazano na embalaži.

 

Domače sladke pregrehe, začinjene z ljubeznijo

M_55848_Kekse_TO_GO_Babi_1Piškoti so pomemben del naše pekovske tradicije in ni ga čez domače sladke pregrehe, ki v nas vzbudijo prijetne spomine in občutek domačnosti. Tega se zavedajo tudi v slaščičarstvu Delakorda, kjer že 25 let pripravljajo slastne domače kekse. Ob svojem jubileju so pripravili posebno kolekcijo keksov Babi, ki jo boste našli pri Hoferju v dveh novih okusih: izbirate lahko med krhkimi maslenimi palčkami s sesekljanimi lešniki in okusom ingverja ali pa se odločite za rožice s koščki čokolade in konopljinimi proteini. Keksi so pakirani v priročni embalaži »To Go«, ki omogoča sladkanje kjer koli in kadar koli.

 

Suši iz trajnostnega ribolovaM_SushiSte tudi vi med tistimi, ki jim velikokrat predvsem zaradi časovne stiske primanjkuje idej za zdrav prigrizek ali popoldansko malico? Pri Hoferju boste zmeraj našli kaj primernega – v hladilniku vas čaka priročen Sushi-Box v treh okusnih različicah: Sunakko, Yorokobi in Tanoshii. Vse tri vrste sušijev so označene z logotipom Check your Product (Preverite izdelke), ki omogoča, da s pomočjo posebne kode na embalaži preverite izvor ribe v svojem sušiju.

 

Hrustljavo in sveže iz pekarne

M_backbox_67711_bio_kefir_strucka_s_konopljoVisokokakovostne sestavine in preizkušene metode pekovskih mojstrov so recept za okusen kruh in slastne pekovske izdelke, ki jih dnevno sveže pečene najdete v Hoferjevi pekarni. Izdelki so večinoma vrhunske slovenske kakovosti, saj kruh in pekovske izdelke dobavljajo priznani slovenski dobavitelji, kruh in krušni izdelki pa so brez dodanih emulgatorjev. Izbirate lahko med pestrim naborom hrustljavih izdelkov, ki so z ljubeznijo pripravljeni iz najkakovostnejših sestavin. Med drugim lahko pokusite tudi bio kefirjevo štručko s konopljo lastne blagovne znamke Natur aktiv, ki zagotavljata prefinjen okus.

 

Zelenjavni zapeljivčki iz zamrzovalnika 

#59815#

Kot priloga ali glavna jed – bio zelenjavni polpeti bio znamke Natur aktiv so primerni tako za vegetarijance kot vegane in so označeni z rumeno oznako V, certifikatom Evropske vegetarijanske unije (EVU). Pri Hoferju jih v stalni ponudbi najdete v zamrzovalni skrinji, kjer lahko izbirate med različnimi vrstami; odločite se za klasične polpete z zelenjavo, s cvetačo in sirom, z bučo ali pa posežete po okusnih polpetih s polento. Katero koli vrsto in za katero koli priložnost jih boste izbrali, bo uspeh zagotovljen, saj je njihova priprava zelo enostavna.

 

Sveže in zdravo: naravnost iz narave

M_Hofer Trznica artikli 640

Sočni ter zdravi sadni in zelenjavni pridelki nam najbolje teknejo sveže nabrani in naravnost iz narave. Tudi če nimate svojega vrtička, so vam sveži darovi z bližnjih njiv in iz sadovnjakov na voljo na Hoferjevi Tržnici. Pri trgovcu v želji, da zagotovijo najbolj kakovostne in najbolj sveže pridelke, sodelujejo z izbranimi lokalnimi pridelovalci, ki zagotavljajo do okolja prijaznejšo pridelavo. Znamka ponuja pridelke lokalnih dobaviteljev, ki so na prodajne police pripotovali v največ 24 urah. Njihov izvor pa strokovno preverjajo in dokazujejo v sodelovanju z neodvisnim laboratorijem Imprint Analytics, ki ga ugotavlja z analizno metodo, s čimer potrjujejo obljubo o lokalnem izvoru.

Hofer.si

________

Povzeto po članku Zdravo, revija Goodlife, september 2017

Screen Shot 2017-10-11 at 12.16.43 PM

________

PREBERITE ŠE: