Foto: Romina Ivančič, styling Ana Klun

MINIMALISTIČNO oblikovan – MAKSIMALNO lep

“Koledarji nam pomagajo pri organizaciji našega časa, nas opominjajo na pomembne datume, rojstne dni, obletnice. In če je teh 52 tednov zapakiranih v nekaj tako lepega, kot je lepo oblikovan koledar, nas pogled nanj razveseljuje celo leto.

dec17-1440x1440

In prav tak je koledar Ane Klun, ki nas nagovarja v minimalističnem oblikovalskem jeziku – uporaben, sofisticiran, brez nepotrebnih detajlov. Prostor najde pravzaprav povsod – v pisarni, dnevni sobi, kuhinji ali otroški sobi; v sodobno opremljenem stanovanju ali pa v študentski sobi, pritrjen le z lepilnim trakom. Morda je prav zato postal tak spletni hit.”

podpismetka111_edited_edited

In kakšna je zgodba za koledarjem?

Zagotovo se skriva med željo po iskanju lepega, željo po obdarovanju bližnjih in morda se skriva tudi za enostavno željo po puščanju sledi s čopičem. Kakšne skrivnosti torej še skriva ta čudežni koledar vam razkrije Izbirčnica Metka na svojem blogu.

______

naslovna2009

Izbirčnica je blog, v katerem Metka z vami deli svojo strast do oblikovanja in vsega lepega. Je vodnik po lepih predmetih, oblikovalskih znamkah, trgovinah/salonih z izbranim pohištvom in dodatki za dom. Našli boste tudi objave z zanimivih dogodkov, ki so povezani z dizajnom.